Skip to content KFUM's logga
Sök

Köp eller sälj:

KFUM & Scouternas Almanacka

Detta är en almanacka med anor, minst sagt. 1945 kom KFUM & Scouternas almanacka ut för första gången! Under de 78 år som gått har almanackan hunnit bli en klassiker i svenska hem och skolor – en nostalgitripp och ett samlarobjekt. 2022 års almanacka följer traditionen och tar dig med på en härlig resa mellan årstiderna.

Vi på KFUM tycker det är en fantastisk produkt och något fint att ha i hemmet så vi vill gärna se så att många föreningar som möjligt säljer den så att så många som möjligt kan köpa den och få glädje av den hela året. Men varför kan man då undra, jo för kalendern gör väldigt mycket gott. Den skapar nämligen intäkter både för KFUMs föreningar, KFUM Sverige och Scouterna så trippel nytta med andra ord.

Behöver du hjälp med att hitta vart du ska köpa årets almanacka? Maila daniel.holking@kfum.se så hjälper vi dig. Men börja med och kika i listan här nedanför!

Föreningar:

Sälj almanackan och lägg till er förening i listan!

Kanske säljer ni redan kalendern, vi vet att många av er redan gör det. Hör i så fall av er till oss med:

  • Vilket namn och ort som ska stå på sidan här ovanför. Till exempel: ”KFUM Sverige, Stockholm”.
  • Bestäm vart er länk ska gå. Till en hemsida/beställningsformulär eller en maillänk för beställning.

Vi kommer att lyfta möjligheten att köpa KFUM och Scouternas almanacka lokalt så mycket det bara går för att så mycket av intäkterna ska gå ut till er i er verksamhet.

  • Om ni INTE planerat att sälja almanackan i år. Hjälp gärna era systerföreningar att sälja KFUM och scouternas almanacka genom att dela länken till den här sidan i era kanaler. Klicka på denna länk för att dela sidan direkt på Facebook.
  • Föreningen köper kalendrar via Scouternas webbshop i förpackningar om 15 eller 25 st. Det ger ett pris per almanacka på cirka 65 respektive 75 kr. Ni sätter sedan själva priset för varje kalender ni säljer men en fingervisning kan vara att en enstaka kalender kostar 150 kr i Scouternas webbshop.