Skip to content KFUM's logga
Sök

Stöd oss:

SWISHA en gåva!

KFUM består av runt 150 föreningar över hela landet från norr till söder. Fantastiska föreningar som bedriver många olika verksamheter med en gemensam nämnare att de alla har fullt fokus på barn och unga. Vi finns här för att hjälpa barn och unga att växa, utveckla och frodas. Det tycker vi är oerhört viktigt och har gjort i snart 50 år.

Scanna QR-koden du ser här på sidan i din SWISH-app eller SWISHA 901 85 57 med en valfri gåva så lovar vi att fortsätta främja barn och unga och deras utveckling. Märk gärna gåvan ”Främjandet av fantastiskt föreningsverksamhet!” Det går givetvis lika bra att använda vårt plusgiro 90 1855-7 så gör vi något bra tillsammans!

Stå upp för barn och unga:

Bli månadgivande Föreningsvän!

Nu kan du stötta KFUM Sveriges arbete varje månad som Föreningsvän. Allt du behöver göra är att starta upp ett månadsgivande på minst 60 kr per månad så är du med och gör skillnad för barn och unga varje månad. På så sätt kan vi bygga långsiktig verksamhet och hållbara satsningar för de unga inom KFUM rörelsen.

För alla tillfällen:

Starta en insamling på Facebook!

Vi vill uppmuntra dig som tycker KFUM Sverige gör ett bra jobb att starta en insamling på Facebook. Vad ger man någon som redan har allt i födelsedagspresent till exempel? Starta en insamling när du fyller år, när du går i pension, när du tackar av en kollega eller inför ett dop eller ett bröllop. Vi ser till att insamlade pengar används till att främja fantastisk föreningsverksamhet för barn och unga! Eftersom KFUM Sverige har 90-konto så tar Facebook inga avgifter från oss utan hela det skänkta beloppet kommer fram.

Minnesgåva:

Skapa ett minnesblad

Hedra en väns bortgång genom att skänka en gåva till KFUM Sverige. Samtidigt som den bortgångnes anhöriga får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt och välkommet stöd i arbetet med barn och ungdomar. Vi skickar minneskortet till den du önskar. Du skapar minnesbladet direkt i webbläsaren och betalar enkelt via SWISH eller kort.

Hyllningsgåva

Skapa ett hyllningsblad

Hedra någon som fyller år, fira ett dop eller bröllop, någon som tar studenten eller konfirmerar sig. Stöd KFUM:s arbete för barn och unga med en hyllningsgåva. Hyllningsgåvan levereras automatiskt som en PDF med din beställning men du kan också välja att få den utskriven och skickad till dig som tillval. Du kan också höra av dig på info@kfum.se eller 08-677 30 00 om du vill ha hjälp.

Företag:

Bli Föreningsvän idag!

Vill ert företag vara med och stötta fantastisk föreningsverksamhet i Sverige och världen? KFUM är Sveriges största ungdomsrörelse med 150 föreningar och över 50 000 medlemmar. Barn och unga som vi vill hjälpa till en aktiv fritid, till inkluderande av alla, till ledarskap, till gemenskap och psykisk hälsa. Vi söker starka partners som vi kan samarbeta med för att göra ännu mer för våra barn och unga.

spara hållbart:

Välj KFUM som förmånstagare hos Humanfonden!

Swedbank Humanfond är en ideell fond som investerar i företag som aktivt arbetar med miljö, mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. Varje år skänker spararna i Humanfond drygt 40 miljoner kronor till välgörande ändamål. Totalt under åren har Humanfonden fått ihop över en miljard kronor.

Om du väljer att spara i Swedbanks Humanfond väljer du enkelt KFUM Sverige som förmånstagare och på så sätt bidrar ditt sparande automatiskt till ökade resurser för barn och unga inom KFUM-rörelsen. 2021 erhöll KFUM Sverige 197 203 kr från fonden. Pengar som verkligen gör skillnad.

  • Du betalar ingen fondavgift.
  • 2 procent av ditt sparande går till välgörande ändamål.
  • Du väljer själv vilken organisation du vill stödja.