Skip to content KFUM's logga
Sök

Stöd oss

Engångsgåva

Du kan stödja KFUMs arbete genom att ge en engångsgåva på valfritt belopp. Det går bra att Swisha din gåva eller föra över via Plusgiro. KFUM Sverige har ett 90-konto, vilket innebär att vi blir granskade av Svensk Insamlingskontroll.

Swish eller Plusgiro

Swish: 901 85 57

Plusgiro: 90 1855-7

MINNESGÅVA

Hedra en väns bortgång genom att skänka en gåva till KFUM Sverige. Samtidigt som den bortgångnes anhöriga får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt och välkommet stöd i arbetet med barn och ungdomar. Vi skickar minneskortet till den du önskar. Kontakta oss via mail eller telefon så får du mer information.

FÖDELSEDAG ELLER JUBILEUM

I stället för blommor kan du skänka en gåva till KFUM Sverige för att hedra en väns födelsedag. Samtidigt som jubilaren får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt stöd i arbetet med barn och ungdomar. Maila eller ring oss så berättar vi mer!

Företagssamarbeten

Vi är övertygade om att bra samarbeten ger större kraft! Vill ditt företag stödja KFUMs arbete med barn och unga? Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur just ditt företag kan samarbeta med KFUM.

Kontakta oss

Maila oss direkt

Obligatoriska fält är markerade med *.