Skip to content KFUM's logga
Sök

Stöd oss:

SWISHA en gåva!

KFUM består av runt 150 föreningar över hela landet från norr till söder. Fantastiska föreningar som bedriver många olika verksamheter med en gemensam nämnare att de alla har fullt fokus på barn och unga. Vi finns här för att hjälpa barn och unga att växa, utveckla och frodas. Det tycker vi är oerhört viktigt och har gjort i snart 50 år.

Scanna QR-koden du ser här på sidan i din SWISH-app eller SWISHA 901 85 57 med en valfri gåva så lovar vi att fortsätta främja barn och unga och deras utveckling. Märk gärna gåvan ”Främjandet av av fantastiskt föreningsverksamhet!” Det går givetvis lika bra att använda vårt plusgiro 90 1855-7 så gör vi något bra tillsammans!

Just nu:

Ge en sommargåva, få ett fint kort

Vill du var med och framdriva, främja och facilitera fantastisk föreningsverksamhet?

Ge en sommargåva till någon av våra fantastiska KFUM-föreningar genom att köpa ett sommargåvokort direkt av föreningen! Du kan också ge en gåva direkt på KFUM:s webbplats och få ett kort hemskickat eller digitalt för nedladdning. Perfekt att ge bort till en lärare, ledare, chef eller vän inför avslutningen.

Minnesgåva:

Skapa ett minnesblad

Hedra en väns bortgång genom att skänka en gåva till KFUM Sverige. Samtidigt som den bortgångnes anhöriga får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt och välkommet stöd i arbetet med barn och ungdomar. Vi skickar minneskortet till den du önskar. Du skapar minnesbladet direkt i webbläsaren och betalar enkelt via SWISH eller kort.

FÖDELSEDAG ELLER JUBILEUM

I stället för blommor kan du skänka en gåva till KFUM Sverige för att hedra en väns födelsedag. Samtidigt som jubilaren får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt stöd i arbetet med barn och ungdomar. Maila eller ring oss så berättar vi mer!

Företagssamarbeten

Vi är övertygade om att bra samarbeten ger större kraft! Vill ditt företag stödja KFUMs arbete med barn och unga? Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur just ditt företag kan samarbeta med KFUM. En gåva till KFUM innebär ett stöd till KFUM som rörelse men också ett stöd till våra föreningar som vi på KFUM Sverige är här för att stötta så att våra föreningar kan växa tillsammans med de barn och unga som är engagerade i föreningen.