Skip to content KFUM's logga
Sök

Stöd oss:

SWISHA en gåva!

KFUM består av runt 150 föreningar över hela landet från norr till söder. Fantastiska föreningar som bedriver många olika verksamheter med en gemensam nämnare att de alla har fullt fokus på barn och unga. Vi finns här för att hjälpa barn och unga att växa, utveckla och frodas. Det tycker vi är oerhört viktigt och har gjort i snart 50 år.

Scanna QR-koden du ser här på sidan i din SWISH-app eller SWISHA 901 85 57 med en valfri gåva så lovar vi att fortsätta främja barn och unga och deras utveckling. Märk gärna gåvan ”Främjandet av fantastiskt föreningsverksamhet!” Det går givetvis lika bra att använda vårt plusgiro 90 1855-7 så gör vi något bra tillsammans!

För alla tillfällen:

Starta en insamling på Facebook!

Vi vill uppmuntra dig som tycker KFUM Sverige gör ett bra jobb att starta en insamling på Facebook. Vad ger man någon som redan har allt i födelsedagspresent till exempel? Starta en insamling när du fyller år, när du går i pension, när du tackar av en kollega eller inför ett dop eller ett bröllop. Vi ser till att insamlade pengar används till att främja fantastisk föreningsverksamhet för barn och unga! Eftersom KFUM Sverige har 90-konto så tar Facebook inga avgifter från oss utan hela det skänkta beloppet kommer fram.

Minnesgåva:

Skapa ett minnesblad

Hedra en väns bortgång genom att skänka en gåva till KFUM Sverige. Samtidigt som den bortgångnes anhöriga får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt och välkommet stöd i arbetet med barn och ungdomar. Vi skickar minneskortet till den du önskar. Du skapar minnesbladet direkt i webbläsaren och betalar enkelt via SWISH eller kort.

Hyllningsgåva

Skapa ett hyllningsblad

Hedra någon som fyller år, fira ett dop eller bröllop, någon som tar studenten eller konfirmerar sig. Stöd KFUM:s arbete för barn och unga med en hyllningsgåva. Hyllningsgåvan levereras automatiskt som en PDF med din beställning men du kan också välja att få den utskriven och skickad till dig som tillval. Du kan också höra av dig på info@kfum.se eller 08-677 30 00 om du vill ha hjälp.

Företagssamarbeten

Vi är övertygade om att bra samarbeten ger större kraft! Vill ditt företag stödja KFUMs arbete med barn och unga? Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur just ditt företag kan samarbeta med KFUM. En gåva till KFUM innebär ett stöd till KFUM som rörelse men också ett stöd till våra föreningar som vi på KFUM Sverige är här för att stötta så att våra föreningar kan växa tillsammans med de barn och unga som är engagerade i föreningen.