Skip to content KFUM's logga
Sök

Möjligheter

Här publiceras nationella och internationella möjligheter för KFUMare

Möjligheter inom KFUM-rörelsen

Delta på KFORUM 2022

KFORUM är en nationell mötesplats för hela KFUM-rörelsen. Årets KFORUM äger rum den 11-13 november i Jönköping. Det kommer bli en fullspäckad helg med KFUM-rörelse (på olika sätt...) i fokus!

Gå utbildningen Mary

Den 25 februari - 4 mars 2023 arrangeras Mary i Nordirland. Mary är en avancerad utbildning i ledarskap som riktar sig till ledare, förtroendevalda och anställda inom KFUM-rörelsen.

Sök pengar ur KFUM-fonden

Som KFUMare kan du söka pengar ur KFUM-fonden för att finansiera exempelvis projekt, utbyten, samarbeten, utbildningar och möten. Fonden delar ut pengar 5-6 gånger per år.

Bli ungdomsrepresentant i FN

Du som KFUMare har möjligheten att bli ungdomsrepresentant i FN och representera KFUM och Sveriges unga. Möjligheten innebär arbete med att påverka på global nivå kring mänskliga rättigheter, klimat och miljö, ungdomsfrågor och hållbarhet.

Mer information

Internationella möjligheter

Delta på European Unify Conference 2022

Unify är en plattform för volontärer och anställda inom YMCA-rörelsen som vill utforska YMCAs andliga sida. Konferensen äger rum den 20-23 oktober i Österrike.

Gå YMCA Europe Leadership Academy

Under 2023 kommer 30 unga ledare från Europa ha möjlighet att gå YMCA Europe Leadership Academy. Utbildningen sträcker sig över ett år och fokuserar på inkluderingsfrågor.

Bli ungdomsrepresentant i FN

Du som KFUMare har möjligheten att bli ungdomsrepresentant i FN och representera KFUM och Sveriges unga. Möjligheten innebär arbete med att påverka på global nivå...

Andra möjligheter

Nominera till Kompassrosen

Stipendiet Kompassrosen delas ut till unga ledare som med mod, tanke och handlingskraft utmärkt sig inom värdebaserat ledarskap. Du har möjlighet att nominera en ledare fram till den 31 januari 2023.

Gå utbildningar om ideellt engagemang

Volontärbyrån arrangerar en mängd olika kostnadsfria utbildningar om ideellt engagemang. De passar dig som är frivillig, förtroendevald eller anställd inom KFUM.

Nominera till Årets Eldsjäl

Varje år delar Folkspel ut priset Årets Eldsjäl i kategorierna inkludering, hälsa, ledare och idrottsförening. I år kan du nominera dina eldsjälar mellan 8 september och 31 oktober.