Skip to content KFUM's logga
Sök

Möjligheter

Här publiceras nationella och internationella möjligheter för KFUMare

Möjligheter inom KFUM-rörelsen

Sök pengar ur KFUM-fonden

Som KFUMare kan du söka pengar ur KFUM-fonden för att finansiera exempelvis projekt, utbyten, samarbeten, utbildningar och möten. Fonden delar ut pengar 5-6 gånger per år.

Internationella möjligheter

Åk till Norge för nätverksträff för unga och fred

Om du är intresserad av fredsskapande och ungas roll i det har du möjlighet att åka till Voksenåsen utanför Oslo, Norge för en heldag med unga från Sverige och Norge. Dagen ska handla om samarbete, möjligheter och hur ett större arbete i frågorna skulle kunna se ut. Resan och deltagandet är gratis!

Bli KFUMs representant i Europarådets Ungdomskommitté

Vill du representera KFUM och Sveriges unga på europeisk nivå? Ansök innan 1 februari om att bli ledamot i Europarådets ungdomskommitté 2024–2025!

Andra möjligheter

Ta uppdrag som informationsinsamlare på EU:s ungdomskonferens

EU håller en ungdomskonferens i Växjö 20-22 mars. Ansök om uppdraget att samla in information från konferensens olika workshops. Uppdraget är mot ersättning! Sök senast 1 februari.

Nominera till Kompassrosen

Stipendiet Kompassrosen delas ut till unga ledare som med mod, tanke och handlingskraft utmärkt sig inom värdebaserat ledarskap. Du har möjlighet att nominera en ledare fram till den 31 januari 2023.

Gå utbildningar om ideellt engagemang

Volontärbyrån arrangerar en mängd olika kostnadsfria utbildningar om ideellt engagemang. De passar dig som är frivillig, förtroendevald eller anställd inom KFUM.

Nominera till Årets Eldsjäl

Varje år delar Folkspel ut priset Årets Eldsjäl i kategorierna inkludering, hälsa, ledare och idrottsförening. I år kan du nominera dina eldsjälar mellan 8 september och 31 oktober.