Mary: KFUMs ledarskapsutbildning i Portugal

07 november 2023

Nu är äntligen anmälan till nästa års Mary-utbildning öppen!

Mary är det sista steget i KFUMs utbildningsstege Helheten. Under en vecka kommer några deltagare få chansen att utvecklas ytterligare i sitt ledarskap och personliga utveckling i Sétubal i Portugal. Ta chansen och gå KFUMs ledarskapsutbildning i Portugal.

Vad?

Syftet med Mary är att deltagarna får fördjupad förståelse för KFUM och stärkt personligt ledarskap genom ökad självinsikt, självkänsla och förståelse av ledarskapets innebörd. Det är en intensiv, avancerad och rolig ledarskapsutbildning som bygger på att du som deltagare har tidigare erfarenhet av ledarskap.

När och var?

24 februari till 2 mars 2024 i Sétubal i Portugal.

Vem?

Deltagare kan vara aktiva ledare, förtroendevalda men även anställda inom KFUM med minst två års ledarerfarenhet. Du måste ha fyllt 20 år.

Deltagare förväntas ha förkunskap om KFUM och ledarskap motsvarande Emma. Deltagare som inte själva gått Emma, George eller Williams förväntas föra George och Williams inför kursen (detta ska ske digitalt på egen hand).

Vad kostar det?

Utbildningen är subventionerad av KFUM Sverige vilket betyder att du eller din förening endast står för en del av kostanden. Kostnaden för utbildningen som föreningen betalar är 8500 kr och inkluderar resa, boende, mat och utbildning. Det går att söka stöd för en del av kostanden från KFUM-fonden.

No show-avgift? Avbokar du din plats efter sista anmälningsdag (3 december 2023) kommer vi behöva ta ut en avgift på 3000 kr. Om avbokningen sker mindre än två veckor innan avresa är avgiften 6000 kr. Med giltigt läkarintyg 0 kr. Om utbildningen avbokas p.g.a Covid-19 kommer deltagarna få hela avgiften tillbaka.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 3 december 2023

Här anmäler du dig.
OBS! Anmälan behöver ske genom föreningen och att deltagarna inte kan anmäla sig själva.

Frågor?

Kontakta Nathalie

Tel. 076-661 22 98