Skip to content KFUM's logga
Sök

Bli månadsgivare

Tillsammans stöttar vi barn och unga

Bli månadsgivare

Hos KFUM blir du mer än en månadsgivare – du blir vår vän. Därför kallar vi det föreningsvän. Välkommen du också!

Ungas välmående är viktigare än någonsin. Därför vill välkomna dig som vill göra skillnad för barn och unga att bli en av KFUMs Föreningsvänner och vara med och främja fantastiskt föreningsverksamhet för barn och unga redan idag!

Vad känner du inför barn och unga, deras fritid, välmående och hälsa? För oss är det det viktigaste som finns.

 

Gör skillnad redan idag:

Bli månadsgivande Föreningsvän!

Citat från Föreningsvänner:

Föreningsvän:

Så här gör du skillnad

Sigill för föreningsvän privat hos KFUM

  • Inom KFUM ser vi potentialen i unga och får dem att växa. Som föreningsvän bidrar du till att fler unga får möjlighet att utbildas till ledare och vara en förebild för andra barn och unga.
  • Som bred internationell ungdomsrörelse har vi goda insikter som kan bidra till det nationella förebyggande arbetet med att värna en utveckling där väldigt unga rekryteras till brottslighet. Som föreningsvän bidrar du till brottsförebyggande arbete i samhället.
  • KFUM är en global rörelse. Vi har långsiktiga internationella projekt i bland annat Senegal, Madagaskar, Togo, Sydafrika och Palestina. Som föreningsvän är du med och bidrar till en mer global värld för våra unga.
  • KFUM är Sveriges bredaste ungdomsrörelse och bidrar varje dag till att stärka 45000 unga i deras vardag. Som föreningsvän är du med och stödjer deras verksamhet.
  • Som föreningsvän bidrar du till att ungas röster får höras. För om vi menar allvar med att samhället ska vara till för alla så måste unga få fler möjligheter att bidra med sina perspektiv och erfarenheter till samhällsutvecklingen. Först då kan vi tillsammans skapa ett starkare, tryggare och mer inkluderande samhälle.

Det enklaste sättet att gå med är onlineformuläret ovan som signeras med BankId men om du hellre vill fylla i formuläret och posta till oss går det självfallet bra det med. Klicka på knappen här nedan för att öppna en ifyllningsbar PDF. Skriv sedan ut och signera och skicka på posten till angiven adress!