Skip to content KFUM's logga
Sök

Stå upp för barn och unga:

Bli föreningsvän!

KFUM – som är en del av den globala YWCA-YMCA-rörelsen – har fokuserat på barn och unga i över 130 år. Det tänker vi fortsätta med, för ungas välmående är viktigare än någonsin. Därför vill välkomna dig som vill göra skillnad för barn och unga att bli en av KFUMs Föreningsvänner och vara med och främja fantastiskt föreningsverksamhet för barn och unga redan idag! Läs mer om vad detta innebär längre ner på sidan!

Vad känner du inför barn och unga, deras fritid, välmående och hälsa? För oss är det det viktigaste som finns. Kanske har du själv vuxit upp med en KFUM-förening eller så är du aktiv idag. Då vet du vad KFUM kan betyda. Men vi välkomnar så klart alla som bryr sig om barn och unga att gå med!

Citat från Föreningsvänner:

Föreningsvän:

Så här gör du skillnad

Sigill för föreningsvän privat hos KFUM

  • Inom KFUM ser vi potentialen i unga och får dem att växa. Som föreningsvän bidrar du till att fler unga får möjlighet att utbildas till ledare och vara en förebild för andra barn och unga.
  • Inom KFUM tar frågor som jämställdhet, inkludering och ungas makt och identitet en stor och viktig plats. Våra föreningsvänner bidrar till att fler unga får med sig positiva värderingar, livet ut.
  • KFUMs föreningar arbetar med alla unga, och många riktar sig särskilt till grupper som riskerar hamna utanför föreningsverksamhet eller befinner sig i socioekonomiskt utsatta områden. Som föreningsvän bidrar du till ökad inkludering i samhället.
  • KFUM är en global rörelse. Vi har långsiktiga internationella projekt i bland annat Senegal, Madagaskar, Togo, Sydafrika och Palestina. Som föreningsvän är du med och bidrar till en mer global värld för våra unga.
  • KFUM består av 150 föreningar och 50 000 medlemmar. Som föreningsvän är du med och stödjer deras verksamhet direkt via olika stöd till verksamheten i kronor och ören men också i support från ett engagerat kansli som kan hjälpa till med det mesta för att skapa starkare föreningar.
  • Som föreningsvän bidrar du till att ungas röster får höras. Att unga får utvecklas och frodas.

Stå upp för barn och unga:

Bli föreningsvän idag!

Var med och stötta en av Sveriges största ungdomsrörelser! Gå med som föreningsvän via autogiro varje månad eller ge ett engångsbelopp per år. Alla föreningsvänner får ett nummer från 001 och uppåt till 999 ungefär som en spelare i ett lag eller en löpare i ett lopp. Tillsammans mot samma mål för våra barn och unga. Reservera ditt unika nummer från bara 60 kr i månaden eller 720 kr per år. Vi vill att alla ska ha råd att bli föreningsvän! Du signerar tryggt och snabbt med BankId!

Det enklaste sättet att gå med är onlineformuläret ovan som signeras med BankId men om du hellre vill fylla i formuläret och posta till oss går det självfallet bra det med. Klicka på knappen här nedan för att öppna en ifyllningsbar PDF. Skriv sedan ut och signera och skicka på posten till angiven adress!