YMCA World Accelerator Summit i Mombasa

04 juni 2024

För två år sedan antogs Vision 2030 av den globala YMCA-rörelsen i samband med General Assembly i Danmark. Nu är det dags att kolla på vad som har hänt sedan dess när YMCAs från hela världen samlas i Mombasa, Kenya i slutet av oktober.

Kuststaden Mombasa i Kenya kommer att samla hundratals deltagare från hela världen på årets World Accelerator Summit 21-25 oktober. Såväl ledare som styrelsemedlemmar till Change Agents kommer att delta och även dela med sig av sina erfarenheter från åren som gått.

Med sikte på 2030 kraftsamlar rörelsen nu energi, inspiration och drivkraft framåt för att förverkliga Vision 2030. De olika pelarna i Visio 2030 är:

  • Community wellbeing
  • Meaningful work
  • Sustainable planet
  • Just world

Delegation från Sverige

Som en del av det strategiarbete som just nu pågår i den svenska KFUM-rörelsen kommer en mindre delegation att delta på World Accelerator Summit i Mombasa. Denna delegation består av representanter från samtliga distrikt.

Utöver detta finns den en möjlighet för dig som medlem i en KFUM-förening att delta på World Accelerator Summit. Du eller din förening står då själva för kostnaderna.

Tips! Kolla in våra bidrag och stipendier för att täcka delar av kostnaden.

Anmälan

Anmäl dig till World Accelerator Summit här senast 2 september. I samband med anmälan bekräftar du ditt deltagande genom att mejla Nathalie Vukmanic (nathalie.vukmanic@kfum.se)