Nu finns George och Williams som digitala utbildningar

17 september 2020

I samarbete med Sensus studieförbund har KFUM Sverige tagit fram digitala versioner av utbildningarna George – introduktion till KFUM och Williams – introduktion till ledarskap! Du kan göra utbildningen antingen individuellt eller som grupp (exempelvis ett helt lag) med uppföljande diskussioner över zoom eller när ni ses.

Alternativ 1 – om ditt lag, förening eller kår vill göra utbildningen tillsammans:

Ledaren bjuder in deltagarna via deras e-postadresser, och de gör sedan utbildningen på egen hand. Deltagarna kommer kunna se varandras svar och ledaren kan sedan bjuda in till en fysisk eller digital träff för att diskutera svaren eller följa upp deltagarnas frågor. Deltagarna kan även ladda ner sina svar och ta med sig till den uppföljande träffen.

Kontakta ditt lokala Sensus-kontor för att bjuda in deltagarna. Om ni gör utbildningen tillsammans i laget, föreningen eller kåren kan ni rapportera det som en aktivitet hos Sensus.

Alternativ 2 – om du eller en medlem vill göra utbildningen på egen hand:

Ett annat alternativt är att deltagaren gör utbildningen individuellt på den öppna länken. Var och en som är intresserad har då möjlighet att gå in på länken och gå utbildningen på egen hand. Föreningen kan också komplettera utbildningen med digitala eller fysiska träffar, men dina svar finns inte sparade så att du kan ladda ner dem.

Om ni vill ha en uppföljande träff för att i grupp diskutera frågorna kan ni rapportera det som en aktivitet hos Sensus. Kontakta ditt lokala Sensus-kontor för mer information.

Länkar till de digitala utbildningarna:

Georgehttps://www.learnify.se/l/show.html#0YrE3
Williamshttps://www.learnify.se/l/show.html#VAVno

Vill du veta mera?

Om du har frågor om utbildningarna eller om något krånglar – kontakta nathalie.vukmanic@kfum.se