MÖT ERIK FRÅN KFUM SVERIGES STYRELSE

26 januari 2024

Under ROM 2023 valdes en ny styrelse till KFUM Sverige. I dag möter vi Erik från KFUM Central.

Erik Nydahl är född 2001 och bor i Stockholm. Just nu läser han några kurser i hållbarhet och beteendevetenskap samt arbetar i butik och på Tekniska museet.

Utöver förbundsstyrelsen sitter Erik i KFUM Ängsholmens styrelse samt är engagerad i Må Bäst och Ungdomsforum på KFUM Central i Stockholm.

Jag började 2015 som lägerdeltagare på KFUM Ängsholmen och gick sedan deras ledarskapsutbildningar 2018 och 2019 (motsvarande George och Williams). Hösten 2019 gick jag Emma och blev då erbjuden en plats i Ungdomsforum på KFUM Central. Det blev en språngbräda och sedan dess har jag varit på tre ROM och ett K-forum. Jag deltog förra året på YMCA World Council och var en av de som representerade KFUM på Almedalen sommaren 2023. Jag är fortfarande aktiv på Ängsholmen och ser fram emot nya utmaningar i förbundsstyrelsen.”  Berättar Erik