Lär känna KFUM Sveriges nya ekonomiansvarig

26 november 2021

Vi på KFUM Sveriges kansli har fått en ny kollega! Den 24 november påbörjade Catalina Mårback sitt uppdrag som ekonomiansvarig hos oss. Vi vill såklart lära känna Catalina lite bättre och därför ställde vi några frågor till henne.

Hej Catalina! Vill du berätta lite om dig själv?

– Jag är från Malaga i Spanien, flyttade hit för 22 år sedan och bor i Mälarhöjden tillsammans med min man, son, dotter, två katter och två kaniner. Jag är utbildad redovisningsekonom och har jobbat med ekonomi i hela mitt liv både på företag och inom den ideella sektorn. Jag är mycket intresserad av miljöfrågor, djur och barn. Fritiden tillbringar jag gärna med min familj och tar gärna en promenad ute i naturen där jag bor.

Vad är ditt uppdrag här på KFUM Sverige?

–Jag är den nya ekonomiansvarig och kommer att bli kontaktyta för ekonomirelaterade frågor för organisationen.

Vad gjorde du innan du började hos oss?

– Jag jobbade senast i nästan fem och ett halvt år på redovisningsbyrån Novum Ekonomi AB som redovisningskonsult. Innan dess var jag ekonomiansvarig på Förbundet Djurens Rätt i fyra år. Där har jag också arbetat som ekonomiassistent under ett år.

Varför sökte du dig till KFUM Sverige?

– Det som lockade mig mest var framförallt verksamhetens inriktning. Att det bedrivs så många olika aktiviteter för barn och ungdomar där de kan komma ut och röra på sig och där alla får vara med. Det tycker jag är toppen och det vill jag gärna vara en del av.