Emma Hundertmark är ordförande för KFUM Sveriges förbundsstyrelse sedan. Grunden i hennes KFUM-engagemang lades som ledare på lägergården Alnäs som drivs av KFUM Uppsala. Sedan dess har Emma deltagit i KFUM Sveriges praktikprogram i Sydafrika, representerat World YMCA på tre av FN:s klimattoppmöten och arbetat som hållbarhetsstrateg i styrgruppen för YMCA175. Hon är även representant för YMCA Resource Group of the Environment. Emma brinner för miljö- och klimatfrågor och vill under mandatperioden se över vad KFUM kan göra i den kommande samhällsomställningen. Hon vill även bidra till arbetet med att stärka rörelsens kommunikation och fördjupa dialogen om hur organisationen kan tänka nytt. Emma är född år 1995.
Theodor Fors föddes 1999 och började sitt KFUM-engagemang på lägergården Alnäs i Uppsala där han framförallt arbetet på seglar- och klättrarläger. 2017 var han med och startade en terminsverksamhet för klättring. Han har också varit engagerad i KFUM-Uppsala och dess idrottsförening KFUM-Uppsala Motus, samt i KFUM-KFUK Mälardalen. Just nu bor Theodor i Hudiksvall tillsammans med sambon Agnes och hunden Siv, där han arbetar på lasarettet som läkare.
Ingrid Fagrenius är ledamot i KFUM Sveriges styrelse sedan 2021. Ingrid studerar i Lund och är engagerad som ledare i Svenska kyrkan. Hennes engagemang i KFUM började när hon deltog på Bromma KFUMs sommarläger på Kärsön. Därefter har Ingrid bland annat startat upp och drivit terminsaktiviteter i Bromma KFUM, deltagit i KFUM Sveriges projektgrupp för Din Agenda och varit med i framtagandet av KFUM Sveriges utbildningsfilmer. Som ledamot vill Ingrid bidra med ett brinnande engagemang för allt som KFUM står för. Hennes ambition är att så många som möjligt ska få ta del av KFUMs verksamheter. Ingrid är född år 2003.
Mats Olsén bor i Heby kommun i Uppland och arbetar som trafiklärare och utbildningsledare för en trafikskola. Mats blev medlem ungefär 1987 i Södra KFUK-KFUM i Stockholm och har sedan dess varit i första hand internationellt intresserad som ideell ledare, sedemera genom Gimle KFUK-KFUM. Han har varit ordförande, kassör, sekreterare inom KFUM. Han är särskilt intresserad av internationellt, integration och fundraisingfrågor. Han är född 1970.
Helena Lewandowska är ledamot i KFUM Sveriges förbundsstyrelse sedan 2021. Helena är utbildad i kognitionsvetenskap och datavetenskap och arbetar till vardags inom socialpsykiatri i Umeå. Helenas KFUM-resa inleddes 2004 när hon började arbeta på lägergården Nydala som drivs av KFUM Umeå. Sedan dess har hon bland annat deltagit i KFUM Sveriges praktikprogram i Sydafrika, varit på World YMCAs världsrådsmöte i Thailand, hållit i utbildningar och representerat KFUM på internationella konferenser. Idag är Helena ordförande i KFUM Umeå och fortsätter att arbeta med läger under somrarna. Helena brinner för internationellt samarbete och utbyte, KFUMs värdegrund och modellen Body-Mind-Spirit. I styrelsen vill hon bland annat undersöka hur KFUM Sverige kan få fler att upptäcka alla möjligheter som finns inom rörelsen. Helena är född år 1979.
Erik Nydahl är född 2001 och bor i Stockholm. Just nu läser han några kurser i hållbarhet och beteendevetenskap samt arbetar i butik och på Tekniska museet.
Utöver förbundsstyrelsen sitter Erik i KFUM Ängsholmens styrelse samt är engagerad i Må Bäst och Ungdomsforum på KFUM Central i Stockholm. Erik tycker hållbarhet, utbildning och internationella frågor är väldigt intressant och hoppas få arbeta med de områdena i styrelsen framöver.
Till vardags arbetar Tone Westerlund som kommunikatör på Svenska kyrkan i Tidaholm. På fritiden engagerar hon sig som Fairtrade-ambassadör och håller på med cosplay. Just nu försöker hon få ihop en studiecirkel om Fairtrade. Tone har en bakgrund som lägerledare i KFUM Umeå. Genom arbetet som lägerledare insåg hon att när vi är tillsammans och jobbar mot samma mål kan vi göra skillnad både i det stora och i det lilla.
Sofia Bjersér är född 1997. Hennes engagemang för rörelsen började 2013 som ledare på Sparrevikens lägergård där hon tidigare även varit deltagare. Sedan dess har hon deltagit som representant för World YMCA på två FN:s klimattoppmöten, deltagit i projekten Agenda 2030 och i Rättighetsbaserat ledarskap. Utanför KFUM avslutar hon snart en Master på Försvarshögskolan och brinner för hållbar fred och ett starkt civilsamhälle.
Carolina är född 1995, bor i Uppsala och är just nu är jag föräldraledig. Hon blev aktiv i KFUM 2002 i föreningen Trampilin. Trampolinen gav henne möjligheten att arbeta på KFUM Uppsalas lägergård Alnäs där det blev totalt 10 somrar som ledare. Carolina har även varit en sväng på Kärsögården och jobbat på deras ledarläger.
Mira har en civilingenjörsutbildning i tekniskt fysik och arbetar till vardags som data engineer på ett konsultbolag i Stockholm. Miras KFUM-resa inleddes 2012 som ledare på lägergården Alnäs som drivs av KFUM Uppsala. Där arbetade hon som ledare i 9 år varav de tre sista åren som lägerchef. Mira har även varit engagerad i KFUM Uppsalas fritidsgård i Gottsunda där hon har arbetat som ledare för barn och ungdomar. Mira har ett särskilt intresse för frågor kring inkludering, mångfald och jämställdhet och vill under sin mandatperiod se över vad mer KFUM kan göra i just dessa områden. Mira är född 1994.