Skip to content KFUM's logga
Sök

KFORUM 2022

Ta fram era kalendrar och boka in årets härligaste KFUM-träff!

Välkommen till

KFORUM 2022!

Den 11-13 november samlas KFUM:are från hela Sverige på Ungdomens hus i Jönköping för att lära känna varandra, inspireras och dela erfarenheter. En fullspäckad helg med gemenskap i fokus!

KFORUM genomförs för att det alltid blir bättre när vi gör saker tillsammans. Det är när vi möts som vi växer och blir starkare, både som individer och som rörelse.

TEMA KFUM-RÖRELSE

Årets KFORUM har rörelse i fokus, på flera sätt. Vart är KFUM på väg? Hur stärker vi rörelsen? Och så kommer vi såklart att röra oss tillsammans! Är du nyfiken på vad vi ska göra så spana in det preliminära programmet längre ner på denna sida...

Vi hoppas att varje förening skickar sina ledare, anställda och förtroendevalda till KFORUM så att vi får en bred representation av KFUM-rörelsen. Ju fler vi är, desto bättre!

KFORUM SUBVENTIONERAS AV KFUM SVERIGE

KFORUM subventioneras av KFUM Sverige. Deltagare upp till 25 år betalar 100kr. Deltagare över 25 år betalar 200kr. Resekostnad ingår ej.

Anmälan dig så snart som möjligt, men senast den 26 okt.

Till anmälan

Kort information

För vem? Ledare, anställda, förtroendevalda och andra engagerade

Var? Ungdomens hus, Huskvarnavägen 38, Jönköping

När? 11-13 nov 2022

Vad kostar det? 100kr för alla upp till 25år 200kr för alla över 25år

Frågor? Tveka inte att kontakta Sewit som arbetar med föreningsstöd hos oss på KFUM Sverige. Du når henne på mail: sewit.seghiddotter@kfum.se eller tel: 073 661 22 80.

Anmälan KFORUM 2022

Mer information

Sociala medier

Använd gärna #KFORUM2022 när du publicerar inlägg om KFORUM i sociala medier. På så vis skapar vi en härlig digital sammanhållning både innan och under eventet.

Frågor?

Om det dyker upp frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta Sewit, som arbetar med föreningsstöd och är projektledare för KFORUM. Hon nås via mail: sewit.seghiddotter@kfum.se eller tel: 073 661 22 80.

Hör även av dig till Sewit om du är i behov av anpassningar eller stödåtgärder för att kunna delta på eventet.