Intervju med Årets Elsa 2019 – SAHAR KHALILI

30 november 2019

Motivering

”Sahar Khalili är en eldsjäl som har tagit initiativ att starta och utveckla verksamheter för unga flickor. Sahars ledarskap utmärker sig då hon inkluderar alla och visar starkt ledarskap. Genom verksamheten så har hon öppnat upp möjligheter för barnen och lyft upp tjejerna. Vilket vi anser är oerhört viktigt och givande i dagens samhälle och för framtida generationer. ”

Kort intervju med Sahar Khalili från KFUM Linköping

Sahar Khalili Årets Elsa 2019

Hur känns det att ha blivit tilldelad Årets Elsa 2019?

– Det känns hedrande och jag är självklart tacksam för att ha blivit tilldelad priset.

När började ditt engagemang i KFUM?

– Mitt engagemang började i KFUM när jag flyttade från Boden till Linköping när jag var 13 år och började spela basket i basketsektionen. Idag är jag 23 år och spelar fortfarande basket i samma förening. Jag jobbar som verksamhetsansvarig för Bollihop Linköping. Det är ett samarbete mellan KFUM Linköping och BK Tinnis samt har några fler ideella uppdrag inom KFUM. Sitter exempelvis som vice ordförande i Futsalsektionen också.

Hur skulle du förklara KFUM för någon som inte vet?

– Den dagen någon klurat ut hur man förklarar KFUM på bästa sätt så får man gärna slå mig en pling. Jag vet att det var en större utmaning att förklara när jag var yngre och att jag funderande en hel men med tiden har jag förstått att det är en charm i sig att KFUM typ är allt och lite till.