Internationell möjlighet: Treehouse camp

11 juni 2024

Treehouse camp bjuder nu in svenska deltagare till sitt läger! Här får deltagare lära sig allt om att bygga trädkojor och hur under ledning av rutinerade ledare. Den här möjligheten riktar sig till alla som är mellan 15-30 år. 

Under en en vecka i juli bjuds nu ledare från svenska KFUM in att delta på Treehouse camp hos våra vänner i Danmark. Här kommer ni få lära er om konstruktion av trädkojor tillsammans med andra engagerade ledare.

Deltagarprofil

Du ska vara engagerad som ledare i någon av KFUMs verksamheter och vara mellan 15-30 år. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av konstruktion eller klättring utan ni lär er de nödvändiga kompetenserna under veckan.

Målet är att deltagare, bland annat, ska stärka sitt samarbete genom att tränas i initiativtagande, kreativitet och kulturellt utbyte. Filosofin är att allt ska ske på naturens premisser och att bygget görs med skonsamma medel för skog och natur.

Information

Datum: 15-21 juli (med möjlighet att stanna till den 24 juli)

Kostnad: 600DK

Obs. resan till och från lägret ingår inte i priset, men det finns extra bidrag att söka från arrangören för att täcka delar eller hela beloppet.  

Anmälan

Anmälan sker på KFUK-KFUM Danmarks hemsida senast 1 juli. Meddela även Hanne Karlsson om du anmält intresse genom att mejla hanne.karlsson@kfum.se

Läs mer om Treehouse camp