Skip to content KFUM's logga
Sök

Till alla som gör såna fantastiska insatser:

Tacka en tränare eller ledare!

Börjar terminen närma sig sitt slut och det är dags att tacka de som ställt upp för barnen i den lokala föreningen. Eller kanske ledaren i ditt egna lag. Eller varför inte barnens lärare. Skippa blommor och choklad och annat oh skicka en gåva till personen du vill tacka istället. Gåvan kommer användas till KFUM Sveriges arbete för barn och unga och att utveckla och peppa fler ledare och tränare inom en av Sveriges största ungdomsrörelser.

Några tips:

Så kan du använda vår tackgåva

  • Kan ni i föräldragruppen inte enas om vad ni ska köpa till barnen ledare eller tränare. Skippa blommor och choklad, ge en gåva istället. Leverans via SMS och ni kan sätt tid och datum själva så den kommer fram mitt under avskedsfikat.
  • Samla ihop till en större gåva bland föräldrarna genom att de swishar dig och du skickar gåvan.
  • Tacka ledaren eller tränaren individuellt med ett tack. För att även de unga som är aktiva ska ha råd har vi satt minstabeloppet lågt. Tjänsten är främst tänkt för vårdnadshavare men ibland vill barn och unga också tacka och då ska de ha råd.
  • Glöm inte heller läraren på skolavslutningen. Hur många doftljus kan en lärare släpa hem varje avslutning liksom.
  • Motivet som skickas är sportigt så det kan även passa till din padelinstruktör eller materialaren i fotbollslaget.

”Tacka en tränare eller ledare” är skapad i samarbete med våra vänner på Adoveo.
Vill du vara med och sponsra kampanjen eller bara har frågor om ditt tack? Mejla daniel.holking@kfum.se eller ring 073-661 24 37