Skip to content KFUM's logga
Sök

Vintern/vÄren 2023:

Skicka đŸ”„â€ïž VÄRME â€ïžđŸ”„ till Ukraina!

SjĂ€lvklart ska du: Skicka đŸ”„â€ïž VÄRME â€ïžđŸ”„ till Ukraina!

Du ger valfritt belopp. GÄvan omvandlas till kaminer, filtar, jackor, vantar, mössor, lÄngkalsonger eller andra viktiga förnödenheter som vÀrmer. Enklare Àn sÄ hÀr kan det inte bli att rÀdda liv och stötta Ukraina.

Ditt stöd gör skillnad i vinter:

En global rörelse mobiliserad att hjÀlpa Ukraina

  • VĂ„ren 2022: Vi bidrar med att hĂ„lla igĂ„ng och driva olika typer av skydd och sĂ€kring av lokaler pĂ„ plats i Ukraina inklusive bemanning. Transport av mĂ€nniskor och olika förnödenheter bĂ„de inom Ukraina och till och frĂ„n nĂ€rbelĂ€gna lĂ€nder som hjĂ€lper till i krisen. Inköp av mediciner, mat, filtar och andra förnödenheter som vĂ„ra organisationer pĂ„ plats bĂ€st bedöms behövs för stunden.
  • Hösten 2022: Leverans av 400 stycken personliga vattenfilter som vardera klarar 4000 liter vatten plus 200 stycken sĂ„ kallade ”Familjefilter” som klarar av att försörja en hel familj med vatten. Det blir totalt 91,6 miljoner liter vatten som kan filtreras med vĂ„r gemensamma insats. Se vĂ„rt arbete pĂ„ Facebook!
  • December 2022: Efter vĂ„r mycket lyckade fars-dagskampanj samlade vi in donationer som motsvarar 145 stycken lĂ„ngkalsonger som berĂ€knas levereras i Ukraina i slutet av december. Vi Ă„terkommer med rapport nĂ€r de anlĂ€nt. Under tiden samlar vi in Ă€nnu mer för att göra skillnad.

UKRAINA temp just nu:

Du kan ocksÄ...

…swisha đŸ”„â€ïž VÄRME â€ïžđŸ”„ till Ukraina!
Ge valfritt belopp via nummer 901 85 57 och skriv meddelandet VÄRME som text.
——-
I ALLA gÄvor ingÄr ett gÄvobevis (digitalt eller för utskrift). Vill du ha ett fysiskt gÄvobevis att ge bort? Vi hjÀlper dig!
Har du redan gett en gĂ„va? Maila julklapp@kfum.se sĂ„ kommer ett mejl som autosvar direkt med lĂ€nkar till utskrivningsbara PDF:er och filer för att skicka julgĂ„van som ett julkort via Postnords ”Riktiga vykort” om det passar bĂ€ttre. FrĂ„gor? Mejla daniel.holking@kfum.se eller SMS:a 073 661 24 37

Bli ett julgÄvoföretag julen 2022!

Kampanjen Àr i full gÄng och givetvis kan ni som företag vÀlja att ge som vanligt till svenskt föreningsliv men Àven direkt till vÄr Ukrainakampanj. Mejla insamlingsansvarig Daniel pÄ daniel.holking@kfum.se eller ring 073-661 24 37
>> HÀmta all information du behöver som PDF!