KFUM miljö- och klimatträff 7 januari 2013

KFUM Plattform/Y Climate Action presenterar KFUM MILJÖ- OCH KLIMATTRÄFF. Är du intresserad av hållbar utveckling och klimatförändringar? Vill du vara med och påverka för en hållbar framtid? Då är du välkommen till en heldag om miljö- och klimatarbete med KFUM:s miljöorganisation Plattform/Y Climate Action!

Sedan 2009 har vi skickat en delegation till FNs årliga klimattoppmöten, och i november-december i år var tre av våra medlemmar på plats i Doha, Qatar, under två veckor. Dagen kommer handla om vad som hände under konferensen, generell information om vad klimatförändringar och hållbar utveckling innebär och hur KFUM och Plattform arbetar inom dessa områden. Framförallt kommer vi att planera och se framåt mot det kommande året, inte minst nästa klimatkonferens i Polen 2013!
Anmäl dig till Marcus Gustafsson (marcus.gustafsson@kfum.se) eller Andreas Axelson (andreas.axelson@kfum.se), gärna så snart som möjliget men senast 28 december! Lunch ingår, och reser du från utanför Stockholmsområdet kan det även finnas möjlighet till rese-ersättning (kontakta oss!).

När: 7 januari 2013, kl 10-18
Var: KFUM Central, Rosengatan 1, Stockholm (Detaljer kommer skickas ut!)