Ny vikarierande kommunikationsansvarig

15 december 2020

Hej!

Jag som skriver det här heter Sofie Holmberg och jag kommer under en tid framöver ansvara för KFUM Sveriges kommunikation. Jag ser verkligen fram emot att lära mig mer om KFUM-rörelsen och fortsätta arbetet med att utveckla våra kommunikationskanaler.

Mina Lilja Zwedberg, som vanligtvis håller i kommunikationstrådarna, är från och med idag föräldraledig och kommer vara det fram till våren 2022. Vi på KFUM Sveriges kansli önskar dig ett stort lycka till med ditt nya äventyr Mina!

Du som läser det här har säkert upptäckt att vi har en helt ny hemsida. Lägg gärna några minuter på att surfa runt lite. Vad vill du läsa mer om? Saknar du någon viktig information? Är det lätt eller svårt att hitta det du letar efter? Hemsidan är under utveckling och vi vill gärna höra dina synpunkter om den.

Allt gott!
Sofie