Möjligheter 2020

Som KFUMare finns det många möjligheter att haka på, både nationella och internationella! Här har vi samlat allt möjligt kul i en överblick över året. Prata ihop dig med din KFUM-förening om du är nyfiken!

Efter som att vi länkar till andra organisationers sidor är det viktigt att du stämmer av med oss på KFUM Sverige ifall det står något om att vi som nationellt förbund står för något, då det i vissa fall kan vara generell information som inte gäller oss. Så kontakta oss och fråga för att vara på den säkra sidan!

OBS! Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad på UDs hemsida: https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader

Vi rekommenderar alla KFUM-föreningar att följa UDs reseavrådan samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Klicka på de olika blocken för att läsa mer om varje evenemang 🙂

Can’t see the plandisc? Click here

I den yttersta cirkeln (blå) har vi samlat internationella möjligheter, både KFUM arrangemang globalt och andra typer av evenemang eller andra möjligheter som vi tror att du som KFUMare kanske är intresserad av. Berätta gärna för oss om din förening planerar att åka på något!

Den gröna cirkeln är fylld med möjligheter i Sverige och i den gula cirkeln har vi placerat ut de KFUM-utbildningar vi känner till, det finns ännu fler på lokal nivå. Fråga din KFUM-förening om du är intresserad av att gå en utbildning. Uppdateras löpande under året…

I den innersta cirkeln har vi lagt upp KFUM Sveriges planerade styrelsemöten under året. Det kan vara bra att veta ifall en har ett ärende till KFUM Sveriges styrelse.

**En del datum kan vara preliminära eller ännu ej satta, klicka därför på blocket för att se all information och håll utkik efter uppdaterad information.