Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

YWCA Världsrådsmöte

november 17 @ 00:00 november 22 @ 23:59

KFUM Sverige är medlem i YWCA, vår internationella kvinnorättsorganisation. Vart fjärde år hålls YWCA’s världsrådsmöte och i november i år  är det dags igen, denna gång i Johannesburg i Sydafrika. 600-800 personer samlas från YWCAs 108 medlemsorganisationer. Vill du vara en av dem?

Årets tema är: ”Young Women Transform Power Structures for Gender Equality”

KFUM Sverige har rätt till sex röstande ombud och fyra av dessa platser har våra medlemmar fått möjlighet att ansöka om. Utöver dessa platser kan du åka som observatör.

Vill din förening skicka observatörer?

Alla KFUM-föreningar är välkomna att skicka öppna deltagare på egen bekostnad. Alla som åker till världsrådsmötet ingår i den svenska delegationen, och vi har gemensamt förmöte, diskuterar igenom alla handlingar och beslut tillsammans på plats så att ombuden har stöd i den svenska delegationen. Deadline för att anmäla öppna deltagar är den 15 juni 2019. Deltagaravgiften är 950 USD och hotellkostnaden är 100-170 USD/natt. Resa till och från Sydafrika tillkommer. Kontakta Anna Casparan för mer information.

Om visum

Svenska medborgare får stanna upp till 90 dagar utan visum. Läs mer här: https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/sydafrika/reseinformation/ambassadens-reseinformation/