Skip to content KFUM's logga
Sök

YMCA World Council

3 - 9 juli i Århus, Danmark och digitalt

YMCA World Council

Den 3-9 juli 2022 äger YMCA World Council rum i Århus, Danmark och digitalt. YMCA World Council arrangeras vart fjärde år och är det högsta styrande organet för den globala YMCA-rörelsen. Där möts representanter från YMCAs 120 medlemsländer för att inspireras, samla kraft och stärka den globala gemenskapen.

Delta på YMCA World Council

YMCA World Council är till för alla som tillhör den globala YMCA-familjen. Du är välkommen att delta på mötet oavsett om du är ledare, volontär, anställd, styrelsemedlem, partner eller supporter.

För första gången någonsin går det att delta på mötet både fysiskt på plats i Århus och digitalt hemifrån. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du få ta del av intressanta diskussioner och presentationer och ha möjlighet att nätverka med människor från hela världen.

Anmälningsperioden till det fysiska mötet är nu stängd. Anmälan till det digitala mötet görs via oss på KFUM Sverige senast 12 juni.

Webbinarier

Inför YMCA World Council arrangeras två förberedande informationsmöten.

  • Webbinarium 1: fysiska mötet

    Information för dig som ska delta på det fysiska mötet.

    14 juni kl. 14.00-16.00

  • Webbinarium 2: digitala mötet

    Information för dig som ska delta på det digitala mötet.

    21 juni kl. 14.00-16.00

Temat är ignite

Coronapandemin har vänt YMCA och världen upp och ner. Nu behöver vi återknyta kontakten och hitta nya sätt att stötta unga människor. Därför är temat för årets YMCA World Council ignite. Tanken är att mötet ska tända en gnista och inspirera rörelsen till att tillsammans arbeta framåt för en bättre värld.

Se en kort film om YMCA World Council