Skip to content KFUM's logga
Sök

KFORUM 2021

Ta fram era kalendrar och boka in årets härligaste digitala KFUM-träff!

Välkommen till

KFORUM 2021!

Den 23-24 april samlas KFUMare från hela Sverige för att lära känna varandra, inspireras, utbyta erfarenheter och tycka och tänka om några av våra viktigaste samhällsfrågor såsom inkludering, jämställdhet och klimat.

Under helgen kommer vi att besökas av internationella gäster från KFUM-världen, lära känna nya kompisar och förhoppningsvis komma därifrån med nya insikter, stärkt engagemang och verktyg för att bidra till den samhällsutveckling vi önskar se – på lokal, nationell och även internationell nivå.

STARKARE TILLSAMMANS

KFORUM genomförs för att det alltid blir bättre när vi gör saker tillsammans. Det är när vi möts som vi växer och blir starkare, både som individer och som rörelse.

Vi hoppas att varje förening skickar sina ledare, anställda och förtroendevalda till KFORUM så att vi får en bred representation av KFUM-rörelsen. Ju fler vi är, desto bättre!

DELTAGARE UNNAS EN NATT PÅ HOTELL!

För att KFORUM ska bli årets härligaste digitala händelse bjuds deltagare på en natt på hotell i sin hemort, varifrån de kopplar upp sig till vår gemensamma digitala mötesplats vid två olika tillfällen.

Det första online-passet äger rum på fredag kväll efter att alla har checkat in och landat på sina hotellrum. Det andra passet äger rum på lördag förmiddag efter att alla har hunnit avnjuta en smarrig hotellfrukost på säker distans.

När, var, hur

När: Fredag den 23 april – lördag den 24 april med start kl. 18.00 på fredag och avslut kl. 12.00 på lördag.

Var: Online och på ett hotell nära dig.

Boende: Deltagare bjuds på en hotellnatt på ett hotell nära dem inklusive hotellfrukost.

Resa: Deltagare står själva för resan till sitt hotell.

Kostnad: Tack vare det digitala upplägget är KFORUM kostnadsfritt för alla deltagare detta år. Efter sista anmälningsdag debiteras föreningen 500 kr för varje återbud. KFUM Sverige står ej för eventuella hotellkostnader vid återbud.

Anmälan: Deltagare anmäler sig senast 5 april via länken nedan.

Mer information

Sociala medier

Använd gärna #KFORUM2021 när du publicerar inlägg om KFORUM i sociala medier. På så vis skapar vi en härlig digital sammanhållning både innan och under eventet.

För de föreningar som vill marknadsföra KFORUM i sina egna sociala mediekanaler finns här en bild att ladda hem.

Frågor?

Hör av dig till Ida Wahlström, föreningsstöd på KFUM Sverige, om du har några frågor eller funderingar. Hör även av dig till Ida om du är i behov av anpassningar eller stödåtgärder för att kunna delta på eventet.