Skip to content KFUM's logga
Sök

Internationella möjligheter

Som medlem i KFUM har du möjlighet att delta på olika typer av arrangemang runt om i världen

Bege dig ut i världen!

Som medlem i KFUM är du en del av världens största och äldsta ungdoms- och kvinnorättsorganisation, YMCA och YWCA. Tillsammans finns dessa organisationer i 130 länder och engagerar över 70 miljoner människor. Det öppnar för ett stort internationellt nätverk och möjligheten att delta på utbildningar, möten, läger och andra typer av arrangemang runt om i världen.

The European

Staff Conference

Fokus för The European Staff Conference som äger rum på Kärsögården i Stockholm den 27 april – 1 maj 2022 är hållbar påverkan. Konferensen riktar sig till alla som är anställda inom YMCA i Europa och kommer bland annat innehålla interaktiva workshops och seminarier.

Anmälan till konferensen är öppen. Klicka dig vidare för att hitta anmälningsformuläret.

YMCA World Council

Den 3-9 juli 2022 äger YMCA World Council rum online och i Århus, Danmark. Mötet är det 20:e i ordningen och temat är ”Ignite”. Anmälan till mötet öppnar den 1 november 2021.

YMCA World Council är YMCAs högsta beslutande organ. Mötet sker vart fjärde år och där fastställs riktningen och prioriteringarna för de nästkommande fyra åren.

European YMCA

Youth Workers Camp

Den 23-30 juli 2022 anordnas det femte European YMCA Youth Workers Camp i Storkow, Tyskland. Lägret riktar sig till unga i åldern 16-25 år som har erfarenhet av ideellt arbete inom en YMCA-förening.

Temat för lägret är ”Colors against discrimination” och genom workshops och erfarenhetsutbyte får deltagarna lära sig mer om detta. På programmet finns även utomhusaktiviteter, musik och dans.

Andra internationella möjligheter

KFUM Sverige är medlem i ett flertal olika nätverk och organisationer vilket gör att KFUMs medlemmar även har tillgång till internationella möjligheter utanför KFUM-rörelsen. Här publiceras de möjligheter som finns tillgängliga genom dessa nätverk och organisationer.