Webinar om inkludering

KFUM är stort, dags för oss att ta den plats vi borde i samhället!

Att ta plats är en av de viktigaste delarna i KFUM:s nya strategi What We Want som antogs i höstas på Riksombudsmötet i Norrköping. Att ta plats innebär att höja rösten och att skapa synlighet kring de frågor som vi i KFUM brinner för. På så sätt kan vi sprida KFUM och all den fantastiska verksamhet vi bedriver till fler.

KFUM Sverige har tidigare tagit ställning i kampanjer som t.ex. #fairplay för att stoppa att unga utvisas från Sverige, #noXcuses för att stoppa våld mot kvinnor och för ungdomars inflytande över de globala hållbarhetsmålen genom projektet Din agenda.

Ett av våra viktigaste fokusområden handlar om inkludering och vi vet att det finns massor med människor i vår rörelse som tycker och tänker kring detta tema. Vilka budskap om inkludering tycker du att KFUM ska förmedla? Vi vill ta ställning tillsammans med dig som medlem, och för att ställningstagandena ska vara relevanta och förankrade i vår rörelse behövs din klokhet.

Välkommen på Webinar om inkludering den 4 juni kl. 18-20! Under träffen jobbar vi gemensamt fram ett eller fler ställningstaganden som KFUM ska göra kring inkludering. Ta plats i KFUM och hjälp KFUM ta plats i världen! Vi ses!

Anmäl ditt intresse HÄR, så får du en länk till webb-träffen inom kort.

Har du några frågor, maila katarina.granander@kfum.se eller ring 08-677 30 30.

 

 

 

 KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7