KFORUM i Örebro

Den 26-28 oktober samlas KFUM:are från hela Sverige på Tegelbruket i Örebro för att lära känna varandra, inspireras, erfarenhetsutbyta och tycka och tänka om KFUMs värdegrund och strategi.

Vilka frågor är viktiga i din förening eller kår? Var tycker du att KFUM ska ta plats och tycka till? Vilka verksamheter är vi stolta över och hur kan vi bli ännu bättre? Det är på KFORUM idrottsledare, scouter, Din agenda-ambassadörer, KFUM:are från andra delar av världen och många andra möts. KFORUM är tillfället då vi tillsammans formar KFUM-rörelsens framtid.

Som en röd tråd genom helgen har vi KFUM:s gemensamma fokusområden Inkluering, Identitet & makt och Jämställdhetsom vi kommer att lära oss mer om och du kommer att få verktyg för att jobba med dessa i din förening.

Helgen är fylld av aktiviteter, inspiration, diskussioner, internationella gäster och bra häng. Efter helgen kommer du att vara fylld med inspiration och mycket KFUM-pepp. Du kommer att få nya insikter, ha testat nya saker och lärt känna många nya personer. Det blir alltid bättre när vi gör saker tillsammans. Det är när vi möts som vi växer och blir starkare, både som individer och som rörelse. Välkommen!

Preliminärt program

Infoblad

Anmälan till KFORUM 2018 är nu stängd. Om du vill delta är du välkommen att kontakta katarina.granander@kfum.se så ser vi om det går att lösa.

KFORUM 2018 arrangeras tillsammans med KFUM Örebro och Sensus på deras mötesplats och ungdomsarena Tegelbruket.

När:            26-28 oktober 2018.
Vi börjar med en gemensam middag kl 18.00 på fredagen och avslutar kl 14.00 på söndagen. Det går bra att ansluta även på lördag morgon.

Var:             Tegelbruket, Lertagsgatan 2 i Örebro

Mat, boende & transport: Boende på KFUM Örebros kursgård Kilsbergsgården där också frukost serveras. Alla andra måltider äter vi på Tegelbruket. Bussar kommer att gå mellan Kilsbergsgården och Tegebruket varje dag.

Resa:           Deltagare/deltagarens förening ordnar med resa till och från Örebro. KFUM Sverige rekommenderar tåg eller andra kollektiva färdmedel. Från Örebro station är det inte långt till Tegelbruket.

Kostnad:       KFUM Sverige står för alla kostnader för mötet, mat och logi i Örebro. Mötet är helt kostnadsfritt för deltagare upp till 25 år. Deltagare som fyllt 26 år betalar 200 kr per person. Deltagare står själva för resa till och från Örebro. För tips på var du kan söka resebidrag, kolla HÄR.

Vid avbokning senare än två veckor innan KFORUM behöver vi ta ut en no show-avgift om 1250 kr, vilket motsvarar den faktiska kostnaden per person för deltagande.

Anmälan:        Anmälan till KFORUM 2018 är nu stängd. Om du vill delta är du välkommen att kontakta katarina.granander@kfum.se så ser vi om det går att lösa.

Tillgänglighet: Hörselslinga finns, hiss finns. Meddela vid anmälan om du har andra behov så gör vi vårt bästa för att lösa det.

Frågor? Kontakta Katarina på katarina.granander@kfum.se eller 08-677 30 30.

 

KFORUM är ett KFUM-vänligt evenemang där allt vi investerar går direkt in i rörelsen. T.ex. genom att vi är i KFUM-lokaler, äter KFUM-mat och sover på en KFUM-kursgård.KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7