KFORUM i Örebro

Ta fram era kalendrar och boka in årets nationella KFUM-träff: KFORUM!

Den 26-28 oktober samlas KFUM:are från hela Sverige på Tegelbruket i Örebro för att lära känna varandra, inspireras, erfarenhetsutbyta och tycka och tänka om KFUMs värdegrund och strategi.

Under helgen kommer vi att besökas av internationella gäster från KFUM-världen, testa på aktiviteter från KFUM Örebro och Tegelbruket, lära känna nya kompisar och förhoppningsvis komma därifrån med nya insikter, stärkt engagemang och verktyg för att arbeta med KFUMs gemensamma fokusområden Inkludering, Identitet & makt och Jämställdhet i våra egna föreningar.

KFORUM genomförs för att det alltid blir bättre när vi gör saker tillsammans. Det är när vi möts som vi växer och blir starkare, både som individer och som rörelse.

KFORUM 2018 arrangeras tillsammans med KFUM Örebro och Sensus på deras mötesplats och ungdomsarena Tegelbruket. Där kommer vi att aktiveras och inspireras i hur vi kan arbeta praktiskt med KFUMs värdegrund och fokusområden.

Kom så hänger vi! Vi hoppas att varje förening skickar sina ledare, anställda och förtroendevalda till KFORUM så att vi får en bred representation av KFUM-rörelsen. Ju fler vi är, desto bättre!

Anmäl ditt deltagande HÄR, så får du löpande uppdateringar.

När:            26-28 oktober 2018.
Vi börjar med en gemensam middag kl 18.00 på fredagen och avslutar kl 16.00 på söndagen. Det går bra att ansluta även på lördag morgon.

Var:             Tegelbruket, Lertagsgatan 2 i Örebro

Mat, boende & transport: Bonde på KFUM Örebros kursgård Kilsbergsgården där också frukost serveras. Alla andra måltider äter vi på Tegelbruket. Bussar kommer att gå mellan Kilsbergsgården och Tegebruket varje dag.
KFUM Sverige subventionerar boendekostnaden. Exakt pris kommer inom kort. Möjlighet att boka eget boende finns om annan standard önskas.

Resa:            Deltagare står själva för resa till Örebo. För tips på var du kan söka resebidrag, kolla HÄR.

Kostnad:        Mötet är kostnadsfritt för deltagare under 25 år. Deltagare över 25 år betalar 200 kr per person.

Anmälan:        Anmälan görs HÄR så snart som möjligt, men senast den 30 september.

Tillgänglighet: Info kommer inom kort.KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7