Trygghet och samarbete – bli instruktörsproffs!

Den 16-18 mars anordnar KFUM Brevik en kurs i teambuilding enligt den TSU-modell som de arbetar med. TSU står för Trygghet, Samarbete och Utmaning och grundtanken är att man i grupp gör olika övningar inom dessa tre delar, under ledning av en eller flera instruktörer. TSU-modellen kan det användas i en mängd olika sammanhang och kan anpassas efter hur gruppen ser. KFUM Brevik välkomnar instruktörer och ledare från andra KFUM-föreningar i Sverige till denna kurs. Ta chansen att lära dig något nytt och att få träffa andra KFUM:are!

Pris: 1500:- för ledare inom KFUM (de som ska arbeta på Brevik går gratis). 2500:- för övriga. Priset inkluderar kurs, kursmaterial och helpension.
Datum & tid: 16-18 mars (fredag kl. 18 till söndag kl. 17)

ANMÄL DIG HÄR

Mer info 

Under kursens tre dagar går vi igenom metoden både i teori och praktik. Du genomför övningar i grupp med andra kursdeltagare, gruppen diskuterar sedan med kursledaren efter varje övning för att till sist själv i slutet av helgen kunna planera och genomföra ett TS-pass. Detta är en grundkurs och du behöver inga förkunskaper.

Trygghetsövningarna är grunden och syftar till att få alla att känna sig trygga i gruppen. Sen går gruppen vidare till att göra samarbetsövningar. Här ska olika problem lösas och hela gruppen måste vara med och hjälpa till. Här ligger fokus på bl.a. problemlösning och att ta vara på alla gruppmedlemmars olika kunskaper och färdigheter. Till sist kommer utmaningarna som handlar om att utmana sig själv som individ men med gruppen som stöd.

Frågor eller funderingar? Hör av er till Hanna Petersson, verksamhetskordinator på KFUM Brevik.
hanna@kfumbrevik.se eller 073 800 49 10. Varmt välkomna!KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7