Skip to content KFUM's logga
Sök

Engagera Dig

Engagera dig

Jobba hos oss

Vill du vara med och driva förändring för barn och unga i en organisation med stora möjligheter? Då är KFUM rätt för dig!

Lediga tjänster inom KFUM-rörelsen

 • KFUM Sverige söker vik. PR- och kommunikationsansvarig

  Är du en erfaren kommunikatör med vana av att arbeta både strategiskt och operativt? Dessutom en do:er som trivs i en drivande roll och blir taggad av ambitiösa mål? Som vikarierande PR- och kommunikationsansvarig på KFUM Sverige omges du av engagerade människor samtidigt som du bidrar till att stärka dagens unga, i Sverige och globalt.

 • Biträdande Verksamhetsansvarig till Norrland YMCA Hostel Umeå

  Är du en prestigelös serviceperson ut i fingerspetsarna? Älskar du att överträffa gästernas förväntningar genom bästa möjliga personliga service? Vill du dessutom vara med och skapa möjligheter för unga människor? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker nu en biträdande verksamhetsansvarig till vårt hostel mitt i centrala Umeå.

Engagera dig

Ideella uppdrag

Här samlar vi ideella uppdrag inom KFUM runt om i Sverige. Hittar du inget här som passar dig så kontakta din närmaste KFUM-förening och fråga hur du kan engagera dig så hjälper de dig.

 • KFUM Göteborg söker volontärer

  Letar du efter ett meningsfullt uppdrag i Göteborg? KFUM Göteborg söker volontärer som vill leda aktiviteter för unga mellan 13 och 26 år med lindrig intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Uppdraget passar dig som har ett stort engagemang för unga och goda ledaregenskaper.

 • KFUM Umeå Aequalis söker ledare

  KFUM Umeå Aequalis söker fler ledare inför höstens öppning av cafékvällarna! Vi söker dig som är en god lyssnare, social och kan bemöta människor utifrån deras behov. Du får om du vill ett arvode på 150kr/kväll som ideell ledare. Vill du veta mer eller anmäla intresse? Kontakta: stina.forsgren@kfum.nu

Spontanansökan ideella uppdrag

 • Fanns det inget uppdrag som kändes rätt för dig just nu?

  Söker vi inte efter din kompetens just nu? Skicka gärna en spontanansökan, berätta om dig själv, skriv vilken typ av ideellt uppdrag du är intresserad av och i vilken ort/stad så förmedlar vi det till en KFUM-förening nära dig!