Skip to content KFUM's logga
Sök

Engagera Dig

Engagera dig

Jobba hos oss

Vill du vara med och driva förändring för barn och unga i en organisation med stora möjligheter? Då är KFUM rätt för dig!

Lediga tjänster inom KFUM-rörelsen

 • Bromma KFUM söker administratör och projektassistent

  Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna varierar? Då kan tjänsten som administratör och projektassistent hos Bromma KFUM vara något för dig. I rollen ingår ansvar för föreningens administrativa arbete samt stöttning till barn- och ungdomsverksamheten. Du som söker får gärna vara effektiv, självgående och noggrann. Sista ansökningsdag är 18 augusti 2022.

 • Bromma KFUM söker verksamhetschef

  Bromma KFUM söker en strategisk verksamhetschef som har erfarenhet av att leda ett mindre kansli i en förening med en ideell styrelse. Som verksamhetschef är du ansvarig för att föreningen når övergripande mål och säkerställer finansiering för verksamheten. Som person får du gärna vara lösningsorienterad, kreativ och nytänkande. Sista ansökningsdag är 18 augusti 2022.

Engagera dig

Ideella uppdrag

Här samlar vi ideella uppdrag inom KFUM runt om i Sverige. Hittar du inget här som passar dig så kontakta din närmaste KFUM-förening och fråga hur du kan engagera dig så hjälper de dig.

 • KFUM Brevik söker sommarledare

  Letar du efter ett meningsfullt uppdrag inför sommaren? KFUM Brevik söker ledare, ledaraspiranter och köksassistenter till sina sommarläger på lägergården Brevik utanför Norrköping. Du som söker får gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Rekryteringen pågår fram till sommaren eller tills alla platser är fyllda.

Spontanansökan ideella uppdrag

 • Fanns det inget uppdrag som kändes rätt för dig just nu?

  Söker vi inte efter din kompetens just nu? Skicka gärna en spontanansökan, berätta om dig själv, skriv vilken typ av ideellt uppdrag du är intresserad av och i vilken ort/stad så förmedlar vi det till en KFUM-förening nära dig!