Skip to content KFUM's logga
Sök

Engagera Dig

Engagera dig

Jobba hos oss

Vill du vara med och driva förändring för barn och unga i en organisation med stora möjligheter? Då är KFUM rätt för dig!

Lediga tjänster inom KFUM-rörelsen

 • Bromma KFUM söker verksamhetsutvecklare

  Som verksamhetsutvecklare hos Bromma KFUM är du ansvarig för utveckling av föreningens terminsaktiviteter och sommarläger. Du bör ha erfarenhet av att leda ideella och projektleda större verksamheter. Som person är du lösningsorienterad, kreativ och nytänkande. Tjänsten är ett vikariat på 100% till augusti 2022. Sista ansökningsdag är 20 augusti 2021.

Engagera dig

Ideella uppdrag

Här samlar vi ideella uppdrag inom KFUM runt om i Sverige. Hittar du inget här som passar dig så kontakta din närmaste KFUM-förening och fråga hur du kan engagera dig så hjälper de dig.

 • KFUM Norrbyskär och KFUM Nydala söker ideella ledare till sommarläger

  Vill du ha en rolig sommar full med utmaning, aktiviteter och gemenskap? Ett ideellt uppdrag hos KFUM Norrbyskär och KFUM Nydala ger dig allt det och mer, samtidigt som du utvecklas som person och ledare. Rekrytering sker löpande under våren till KFUM Nydalas dagläger i Umeå och till KFUM Norrbyskärs övernattningsläger på ögruppen Norrbyskär.

 • KFUM Göteborg söker volontärer till läxhjälp och språkträning

  Letar du efter ett meningsfullt uppdrag i Göteborgstrakten? KFUM Göteborg söker dig som på volontärbasis vill stödja ungdomar med läxhjälp och språkträning. Uppdraget sker i nuläget helt på distans men kommer övergå till fysiska träffar när restriktionerna lättar. Ansökan görs via ett formulär som du hittar på Volontärbyrån.

Spontanansökan ideella uppdrag

 • Fanns det inget uppdrag som kändes rätt för dig just nu?

  Söker vi inte efter din kompetens just nu? Skicka gärna en spontanansökan, berätta om dig själv, skriv vilken typ av ideellt uppdrag du är intresserad av och i vilken ort/stad så förmedlar vi det till en KFUM-förening nära dig!