Skip to content KFUM's logga
Sök

Engagera Dig

Engagera dig

Jobba hos oss

Vill du vara med och driva förändring för barn och unga i en organisation med stora möjligheter? Då är KFUM rätt för dig!

Lediga tjänster inom KFUM-rörelsen

 • KFUM Sverige söker utvärderare

  Sedan 2018 har KFUM Sverige aktivt arbetat med att stärka kunskap och engagemang kring unga, fred och säkerhet. Vi söker nu en eller flera konsulter till uppdraget att utvärdera detta arbete. Den vi söker förväntas ha dokumenterade erfarenhet av att utvärdera utbildningsinsatser och kommunikationsprojekt. Sista ansökningsdag är 24 november 2021.

 • KFUM Bollihop söker aktivitetsledare

  KFUM Linköping driver med projektstöd från Allmänna Arvsfonden verksamheten KFUM Bollihop för att inkludera och stärka tjejer samt deras mammor i idrott och föreningsliv. Bollihop söker nu en initiativrik och ansvarstagande aktivitetsledare som vill vara med och driva verksamhetens aktiviteter. Sista ansökningsdag är 12 december 2021.

Engagera dig

Ideella uppdrag

Här samlar vi ideella uppdrag inom KFUM runt om i Sverige. Hittar du inget här som passar dig så kontakta din närmaste KFUM-förening och fråga hur du kan engagera dig så hjälper de dig.

 • KFUM Tigers Helsingborg söker basketledare

  Letar du efter ett meningsfullt uppdrag i Helsingborgstrakten? KFUM Tigers bedriver basketverksamhet för barn och unga och vill nu förstärka verksamheten med fler engagerade ledare/tränare. Uppdraget är ideellt men ersättning utgår. Tveka inte att höra av dig till bengan-tiger@live.com om du är intresserad.

 • Bromma KFUM söker parkour-ledare

  Bromma KFUM erbjuder parkour för barn och unga från 6 och år och uppåt till vuxen ålder. De söker nu peppande och inkluderande ledare till sina parkour-grupper. Du får gärna ha erfarenhet från parkour, gymnastik eller liknande aktiviteter. Uppdraget genomförs i KFUM-hallen i Alvik eller i Bromma Gymnasiums idrottshall.

 • KFUM Göteborg söker volontärer

  KFUM Göteborg söker nu volontärer till ett flertal olika uppdrag. De söker bland annat volontärer till sin Actionhall och secondhandbutik. De söker även dig som vill hjälpa till vid olika typer av aktiviteter och events. Uppdragen sker i centrala Göteborg med omnejd.

Spontanansökan ideella uppdrag

 • Fanns det inget uppdrag som kändes rätt för dig just nu?

  Söker vi inte efter din kompetens just nu? Skicka gärna en spontanansökan, berätta om dig själv, skriv vilken typ av ideellt uppdrag du är intresserad av och i vilken ort/stad så förmedlar vi det till en KFUM-förening nära dig!