Skip to content KFUM's logga
Sök

Engagera Dig

Engagera dig

Jobba hos oss

Vill du vara med och driva förändring för barn- och unga i en organisation med stora möjligheter? Då är KFUM rätt för dig!

Lediga tjänster i KFUM-rörelsen

  • KFUM Uppsala Alnäs söker fastighetsskötare

    Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete? Är du bra på att ta ansvar och arbeta självständigt? Då kan tjänsten som fastighetsskötare hos KFUM Uppsala Alnäs vara något för dig. I arbetsuppgifterna ingår primärt löpande skötsel av föreningens lokaler. Skicka din ansökan senast 14 februari 2021.

Engagera dig

ideella uppdrag

Här samlar vi ideella uppdrag inom KFUM runt om i Sverige. Hittar du inget här som passar dig så kontakta din närmaste KFUM-förening och fråga hur du kan engagera dig så hjälper de dig.

  • Bromma KFUM söker programansvariga till sommarens läger

    Som programansvarig har du, i samarbete med lägerchefen, ett helhetsansvar för både ledare och barngrupp. Utöver lägerveckorna är du med i det förberedande arbetet. Uppdraget är tänkt att kunna genomföras vid sidan av en annan heltidssysselsättning, som arbete eller studier. Ansök senast 31 januari 2021.

Spontanansökan ideella uppdrag

  • Fanns det inget uppdrag som kändes rätt för dig just nu?

    Söker vi inte efter din kompetens just nu? Skicka gärna en spontanansökan, berätta om dig själv, skriv vilken typ av ideellt uppdrag du är intresserad av och i vilken ort/stad så förmedlar vi det till en KFUM-förening nära dig!