Skip to content KFUM's logga
Sök

Engagera Dig

Engagera dig

Jobba hos oss

Vill du vara med och driva förändring för barn och unga i en organisation med stora möjligheter? Då är KFUM rätt för dig!

Lediga tjänster inom KFUM-rörelsen

 • KFUM Norrköping söker ekonom

  Som ekonom hos KFUM Norrköping är du ansvarig för föreningens hela ekonomihantering. Där ingår bland annat löpande bokföring samt löne- och budgethantering. Du får gärna ha akademisk utbildning inom ekonomi och ha goda kunskaper i Excel och olika ekonomisystem. Som person är du effektiv och resultatorienterad. Tjänsten är på 100% och sista ansökningsdag är 30 september 2021.

 • KFUM Sverige söker ekonom

  Vi på KFUM Sverige söker nu en noggrann och ansvarstagande ekonom till vårt kansli i Stockholm. Som ekonom hos oss ansvarar du för hela ekonomiflödet och säkerställer en välfungerande och strukturerad ekonomifunktion. Troligen har du redan jobbat med ekonomi i någon form och trivs på ett litet kansli där alla tar ansvar för att helheten ska bli bra. Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattningen är 100%. Sista ansökningsdag är 20 september 2021.

Engagera dig

Ideella uppdrag

Här samlar vi ideella uppdrag inom KFUM runt om i Sverige. Hittar du inget här som passar dig så kontakta din närmaste KFUM-förening och fråga hur du kan engagera dig så hjälper de dig.

 • KFUM Tigers Helsingborg söker basketledare

  Letar du efter ett meningsfullt uppdrag i Helsingborgstrakten? KFUM Tigers bedriver basketverksamhet för barn och unga och vill nu förstärka verksamheten med fler engagerade ledare/tränare. Uppdraget är ideellt men ersättning utgår. Tveka inte att höra av dig till bengan-tiger@live.com om du är intresserad.

 • Bromma KFUM söker ledare inom teater och rörelse

  Bromma KFUM bedriver teater- och rörelseverksamhet för barn och unga mellan 8-14 år. Inför höstterminen söker de nu peppande och inkluderande ledare till sin teater- och rörelsegrupp. Uppdraget är ideellt och genomförs en gång i veckan i KFUM-hallen i Alvik.

Spontanansökan ideella uppdrag

 • Fanns det inget uppdrag som kändes rätt för dig just nu?

  Söker vi inte efter din kompetens just nu? Skicka gärna en spontanansökan, berätta om dig själv, skriv vilken typ av ideellt uppdrag du är intresserad av och i vilken ort/stad så förmedlar vi det till en KFUM-förening nära dig!