Skip to content KFUM's logga
Sök

Engagera Dig

Engagera dig

Jobba hos oss

Vill du vara med och driva förändring för barn och unga i en organisation med stora möjligheter? Då är KFUM rätt för dig!

Lediga tjänster inom KFUM-rörelsen

 • KFUM Kärsö söker utvecklingsledare

  KFUM Kärsö söker dig som är intresserad av att utveckla Kärsögården till en kraftfull aktör inom konferens/aktivitetsområdet med fokus på att i grunden bidra till en mötesplats där barn och unga kan utvecklas till sin fulla potential. I uppdraget ingår både strategiskt och operativt ansvar för verksamheten. Det finns stora möjligheter att själv forma tjänsten. Sista ansökningsdag är 28 april.

 • KFUM Umeå söker kock till Norrbyskärs lägergård

  Vill du uppleva sommaren på en vacker plats ute i skärgården tillsammans med motiverade människor? Vill du dessutom kunna kombinera ditt kockjobb med massor av olika utomhusaktiviteter? Då är det här jobbet för dig! I uppdraget ingår bland annat att laga mat till gäster och personal samt att arbetsleda ideella köksbiträden. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Engagera dig

Ideella uppdrag

Här samlar vi ideella uppdrag inom KFUM runt om i Sverige. Hittar du inget här som passar dig så kontakta din närmaste KFUM-förening och fråga hur du kan engagera dig så hjälper de dig.

 • KFUM Ängsholmen söker ideella ledare till sommarläger

  Letar du efter ett roligt och givande ideellt uppdrag? Vill du utveckla dina ledaregenskaper och skapa nya vänskapsband? Se hit! KFUM Ängsholmen söker just nu flera ideella ledare till sina sommarläger. Ansökan görs digitalt och sista ansökningsdag varierar beroende på uppdrag (lägerchef 12 februari, skeppis- och praktisledare 5 mars, övriga ledare 10 april).

 • Bromma KFUM söker ledare och ledaraspiranter till sommarläger

  Som ledare och ledaraspirant på Bromma KFUMs sommarläger har du ansvar för barngrupperna. Förutom att du får en härlig sommar innebär uppdragen att du får värdefulla erfarenheter och utbildning inom ledarskap att ta med dig genom livet. Sista ansökningsdag är 31 mars. Intervjuer genomförs i april och besked ges 30 april.

 • KFUM Norrbyskär och KFUM Nydala söker ideella ledare till sommarläger

  Vill du ha en rolig sommar full med utmaning, aktiviteter och gemenskap? Ett ideellt uppdrag hos KFUM Norrbyskär och KFUM Nydala ger dig allt det och mer, samtidigt som du utvecklas som person och ledare. Rekrytering sker löpande under våren till KFUM Nydalas dagläger i Umeå och till KFUM Norrbyskärs övernattningsläger på ögruppen Norrbyskär.

 • KFUM Göteborg söker volontärer till läxhjälp och språkträning

  Letar du efter ett meningsfullt uppdrag i Göteborgstrakten? KFUM Göteborg söker dig som på volontärbasis vill stödja ungdomar med läxhjälp och språkträning. Uppdraget sker i nuläget helt på distans men kommer övergå till fysiska träffar när restriktionerna lättar. Ansökan görs via ett formulär som du hittar på Volontärbyrån.

Spontanansökan ideella uppdrag

 • Fanns det inget uppdrag som kändes rätt för dig just nu?

  Söker vi inte efter din kompetens just nu? Skicka gärna en spontanansökan, berätta om dig själv, skriv vilken typ av ideellt uppdrag du är intresserad av och i vilken ort/stad så förmedlar vi det till en KFUM-förening nära dig!