Intervju med Emma Grzechnik Mörk som gått ”Kuffen”

Emma Grzechnik Mörk KFUM Sverige

Hej Emma! Vilken/vilka KFUM-föreningar tillhör du?

-KFUM Uppsala och Y Feminist Action. Jag sitter också i KFUM Sveriges styrelse, där jag är invald som ordförande 2019-2021.

När gick du KUFFEN?

– Vintern 2018.

Hur kommer det sig att du gick KUFFEN?

-I KFUM, både på lokal som internationell nivå, har jag alltid hållt på med ledarskap och utbildning på ett eller annat sätt. Jag fick tips om KUFFEN från vänner som gått den tidigare och ledarna som varit ansvariga för KUFFEN och vintern 2018 passade det mig att åka iväg en helg och få fördjupa mig i hur du planerar och genomför en ledarskapsutbildning.

Vad tar du med dig från utbildningen?

-Olika ledarskapsverktyg, framförallt planering, samarbete och tålamod. Jag genomförde min första egna ”EMMA-utbildning” tillsammans med min kompis Elin Johnson under hösten 2019 och märkte först då vad allt vi fick öva på den helgen innebar i praktiken. Tar självklart med mig nya vänner och KFUM-kunskap också!

Skulle du rekommendera andra att gå KUFFEN?

-Ja! Verkligen! Oavsett om du tänker att du vill jobba med ledarskap och utbildning i framtiden eller vill fördjupa och utveckla dig själv och ditt eget ledarskap så är KUFFEN en toppenutbildning! Framförallt för att den ger så otroligt mycket tillbaka och är användbar i så många situationer, både inom och utanför KFUM världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *