Fånga bollen!

Är du redo för en internationell utmaning? YMCA 175 är 2019s största mötesplats och tack vare projektmedel har vi nu glädjen att låta några av våra unga ledare få spännande möjligheter att utveckla sitt ledarskap i en internationell miljö.
Uppdraget innebär att verka som budbärare för What We Want inom ramen för YMCA 175. De som antas får sin deltagaravgift till YMCA175 betald och kommer tillsammans med medarbetare från KFUM Sverige vara sammanhållande för den svenska delegationen i London. En utbildning under våren omfatta en utbildningsdag på plats i Stockholm och ett utbildningstillfälle via zoom.

Anmäl ditt intresse eller nominera en ung ledare du tror passar för uppdraget!

Formulär för nominering/anmälan hittar du här:https://podio.com/webforms/22018669/1541273

2019 fyller YMCA 175 år! Det ska firas i London under fyra intensiva augustidygn. Dagarna fylls med workshops och festligheter för unga ledare från hela världen. KFUM Sverige siktar på minst 200 deltagare från många av våra 145 KFUM-föreningar.

Mer info om YMCA 175 hittar du här:https://kfum.se/evenemang/connect-celebrate-create-ymca-175/