Popcorndans med Romulo från YMCA

En krispig oktoberhelg samlades ett 80-tal unga KFUM-ledare på Tegelbruket i Örebro. Det var dags för KFORUM, en nationell mötesplats fylld av aktiviteter, inspiration, diskussioner, internationella gäster och skönt häng. Projektledare Katarina Granander var både pirrig och peppig; skulle allt klaffa?

Och det gjorde det! Årets tema var ”What we want” som klubbades på ROM 2017 och nu är på väg att genomföras. I positiv KFUM-anda tog vi oss an allt med öppna sinnen. Vi dansade popcorndans med Romulo från YMCA, vi klättrade bouldering och körde kick bike i snabba ramper, vi jobbade med våra fokusområden (inkludering, jämställdhet, identitet/makt) och diskuterade rättvisefrågor och varumärke. Men även ”spirit” fick utrymme i mysigt ”slappis” och ljusvandring i kapellet.

KFUM-JKS från Skärholmen dokumenterade och instagrammade så att de som inte var på plats också kunde få uppleva lite KFUM-feeling.

Tack gänget, för sköna dagar!

Här kan du se filmen från KFORUM.