Kan vi tillsammans springa runt jorden?

Delta i YMCA World Challenge och bidra till att utveckla unga människors potential i Togo!

Den 2 juni är det dags för den årliga YMCA World Challenge. Utmaningen i år är att tillsammans springa runt hela jorden, 120 000 km! Du och din förening kan bidra…Kanske ni vill anordna ett träningspass eller dedikera en basketmatch till detta syfte. I Sverige är vi 40 000 medlemmar. Vad sägs om att vi springer 100 meter var, och bidrar till YMCA World Challenge med 4000 km?

Med World Challenge 2018 vill KFUM Sverige:

  • Uppmärksamma att vi är en global rörelse som innebär en ocean av möjligheter för våra ledare och medlemmar
  • Påminna om #body som en viktig komponent av vårt helhetsperspektiv #bodymindspirit
  • Stödja unga killar och tjejer i Togo, så att de kan utveckla sin fulla potential och skapa det liv de önskar.

KFUM Sverige kommer dedikera 2018 års World Challenge till unga killar och tjejer i Togo. Genom vårt utvecklingsprogram Youth Justice stödjer KFUM Sverige YMCA Togo att stärka unga killar och tjejer. Genom att swisha 10 kr per kilometer kan du bidra till dem!

Hur bidrar jag?

Spring eller gå 6 km och swisha 60 kr. Det kommer ge en kille eller tjej en månads entreprenörsutbildning i Togo. Genom att stärka sin självkänsla och entreprenörsskap kan hen skapa det liv hen önskar.

Spring 11 km och swisha 110 kr kommer hen också ha ett litet startkapital att sätta igång sin verksamhet.

För varje swishad tia får vi 90 kronor från Sida för att bedriva denna verksamhet. Om vi gemensamt lyckas få ihop 10 000 kr kan vi alltså stödja YMCA Togo med 100 000 kronor!

Swish: 123-9018557