KFUM-läger i Belarus

I år finns möjlighet att åka på läger den 21-29 juli i Ponemontsy i Belaurs, i vackra Lida distriktet.Temat för lägret är aktivt medborgarskap och kallas “All Together – 2018”…

Programmet innehåller utbildningsseminarium och workshops på temat aktivt medborgarskap, mänskliga rättigheter och arrangeras med representanter från civilsamhället i Belarus. Idrott och underhållning, kreativa aktiviteter och arbeta kring lägerverksamhet står på agendan för lägret!

När och var?

21-29 juli i Ponemontsy i Belaurs.

Kostar det något?

Lägret är kostnadsfritt eftersom det ingår inom ramen för vårt utvecklingssamarbete i Östprogrammet Youth embrace, vilket inkluderar resa, mat, en tältplats (OBS ta med tält!) och deltagande i programmet.

Har du frågor rörande lägret eller vill anmäla dig? Kontakta Jana på KFUM Sverige: jana.frolen@kfum.se