KFUMs utbildning för utbildare 2018

Utbildningen har fokus på att utbilda nya utbildare för Fördjupningskurs i ledarskap – Emma. Kursen är väldigt interaktiv och det förväntas visst förberedelsearbete innan kursstart. När? 7-9 december (start med middag ca 18.00 den 7 december och avslut ca 16.00 den 9 december) Var? ej bestämt ännu Kostnad? Utbildningen är gratis och det bjuds på lunch och fika. Önskar du kostnadsfritt delat boende på vandrarhem anmäler du det via anmälningslänken nedan. Vart anmäler jag mig? Du anmäler dig via länken senast 15 november https://podio.com/webforms/19393799/1306797 Om kursen: Målgrupp: Aktiva ledare med längre ledarerfarenhet. Förkunskapskrav: Emma och/eller Mary i Helhetens utbildningspaket. Syfte med utbildningen: Att deltagare lär sig utbildningsmaterialet för Fördjupningskurs i ledarskap – Emma och utvecklar sitt ledarskap i rollen som utbildare Mål med utbildningen: • Deltagaren är tryggare och tydligare i sitt personliga ledarskap. • Deltagaren är trygg att leda minst fyra av kurspassen inom Emma. • KFUM rörelsen i Sverige tillgodoser ett kontinuerligt behov av kompetenta och engagerande Emma-utbildare. • Att Fördjupningskurs i ledarskap – Emma kvalitetssäkras. Lär mer här: https://kfum.se/evenemang/kfums-utbildning-for-utbildare/ Har du frågor? Kontakta Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se.