Förändra världen – åk på internationellt sommarläger med Ambassadörerna

Vill du bidra till att göra världen bättre för unga? Är du intresserad av globala frågor? Då ska du komma till Din Agendas Ambassadörernas internationella sommarläger! Förutom ett grymt läger med nya kompisar med samma globala intressen som du, kommer vi att lära oss mer om de globala hållbarhetsmålen, om KFUM i världen och den makt vi har att förändra! Vi kommer också att använda lägergården KFUM Brevik till max (höghöjdsbana, kanotpaddling och zipline står på menyn!)! Vi kommer också prata om hur du hemma i din förening, i sin stad, skola, jobb kan arbeta för en mer hållbar värld och för att utrota fattigdomen i världen (bland mycket mycket annat)!

Praktiskt information
Lägret är för dig som är intresserade av att bidra till en bättre värld och som vill arbeta med andra unga runt om i världen för att se till så att de globala målen blir verklighet! Du behöver inte vara någon expert, huvudsaken är att du har ett intresse och vill lära dig mer!

När: 16–19 augusti. Vi börjar med middag den 16 augusti och avslutar på eftermiddagen den 19 augusti.  

Var: KFUM Brevik, Östra Ny Brevik 610 30 Vikbolandet

Vad kostar det? Lägret är kostnadsfritt för dig som är KFUM medlem. Vi tar dock ut en no show avgift på 1500 kr om du anmäler dig med hoppar av.

Mat: all mat kommer att vara vegetarisk (vi lever som vi lär för att kunna uppnå de globala målen) Har du någon allergi behöver du säga till vid anmälningen.

Resor: alla deltagare får ett resebidrag på max 500kr som utbetalas i efterhand. Boka din resa så att du är på plats i Norrköping kl 16.00, så möts vi och åker gemensamt till KFUM Brevik!

Boende: Vi bor tillsammans i stugor på Brevik.

Anmäl dig senast 25 juni genom att svara på frågorna i länken: https://podio.com/webforms/20748691/1425286

Har du frågor om lägret så tveka inte att höra av dig till Caroline, KFUM Sverige, 08-6773011 caroline.daly@kfum.se