Påverka regionernas framtid!

Nu är det snart dags för Regionernas Råd 2018. Vi kommer ägna särskilt fokus på regionernas syfte och organisation, utifrån den motion som antogs på ROM 2017. Var med och påverka regionernas framtid så våra lokala föreningar kan få bästa möjliga stöd. Anmälan görs direkt till tf GS Aron Wängborg: aron.wangborg@kfum.se senast den 21 februari. Läs mer…

Vi kan se detta möte som ett startskott på utredningen om regionernas funktion och organisation, där vi kommer titta på hur vi gemensamt vill och kan ta oss an den. För att sätta igång utredningen med aktuell information från alla regioner, ber vi en representant från samtliga regioner att fylla i följande formulär senast den 25 februari. Fyll i formuläret genom att klicka på länken: https://goo.gl/forms/YKTV1DzNx6p1raVH3

Vad är Regionernas Råd?

Regionernas Råd är KFUMs årliga träff för förtroendevalda och anställda på KFUMs tio regioner, samt anställda och förtroendevalda bland medlemsföreningar som vill bidra till regionernas utveckling.

Praktisk information

Tid: 3 mars kl 10.00 – 4 mars kl 13.00

Plats: KFUM Göteborg står värd för mötet. Adress: Södra Allégatan 1B.
KFUM Sverige står för lokaler, fika och lunch.

Kostnad: Deltagare står själva för resa, boende och middag. Bidrag kan sökas via KFUM-fonden: www.kfum.se/kfum- fonden.

Boende: Deltagare bokar själv sitt boende. Förslag på boende: STF Göteborg Stigbergsliden, Linné Hostel, Aprikosen Bed & Breakfast, Linnéplatsens Hotell & Vandrarhem.

Anmälan: Anmälan görs direkt till tf GS Aron Wängborg: aron.wangborg@kfum.se senast den 21 februari. Ange eventuella kostrestriktioner eller andra behov i anmälan.

Tips! Det finns möjlighet att delta på vissa delar av programmet på distans via en online plattform. Om en vill delta på detta viss anges detta i anmälan.

Inbjudan och mer information hittar du nedan. Välkomna!