Ta med din förening till hela världens KFUM!

Ta med din förening på en av de största mötesplatserna inom YMCA – Världsrådsmötet som samlar deltagare inom rörelsen från hela världen. Världsrådsmötet hålls 8-14 juli 2018 i Chiang Mai, Thailand, och är den internationella YMCA-rörelsens årsmöte som hålls vart fjärde år.

Temat för världsrådsmötet 2018: Youth Empowerment 4 Good

Så här beskriver YMCA World årets tema:
19th World Council theme: “Youth Empowerment 4 Good”. The YMCA World Council theme is dedicated to our global focus and long-term vision of Empowering Young People.

“Youth Empowerment 4 Good” is an ongoing commitment to our 4 long-term strategic focus areas: employment, health, environment, civic engagement. “4 good” is a confirmation of ‘forever’ and ‘for good works’: the result of our collective impact.

This World Council theme builds upon the history of the YMCA and adds to its future: Youth Empowerment 4 good. The World Council meeting will be a celebration of hundreds of YMCA Change Agents who are the leaders of today and tomorrow. As Johan says, this World Council is the opportunity to be creative and to innovate new ways to empower more youth … for good works and forever. Empowering young people is in the DNA of the YMCA global movement – and always will be.

 

Läs mer och anmäl er här

 

Berätta gärna för KFUM Sverige om ni anmäler er så får vi en chans att ha gemensam kontakt med alla från Sverige. Meddela oss på ingrid.greiby@kfum.se. Bestäm i din förening hur ni löser kostnaden för resa och deltagande. Mer info om priser hittar ni på YMCA World Councils hemsida 
OBS, lägre avgift om ni anmäler er före 31 januari 2018.