Tove och Philip blev årets Elsa och William!

På ROM 2017 i Norrköping delades stipendier ut till Årets Elsa och Årets William. Stipendierna tilldelas personer som genom sitt ledarskap inom KFUM-rörelsen i Sverige utför ett särskilt bra arbete i verksamheter som riktar sig till tjejer/killar och unga kvinnor/män alt är en inspiration och förebild för de samman. Respektive stipendium innefattar 10 000 kronor.

Årets stipendiater:
Tove Elvin, KFUM Örebro Innebandy – Årets Elsa. Motivering; Tove är en av de informella ledarna som försöker ta sig själv, sina lagkamrater och laget framåt vid varje träning och varje match. Tove har ett psyke av stål och ett hjärta av guld.

Philip Aluko, KFUM Central Basket – Årets William. Motivering; Med fast men varm hand har han coachat lag och genom att vara en förebild skapar han gemenskap som bygger på ömsesidig respekt där unga utvecklas både på plan och vid sidan av.

 

På ROM 2017 i Norrköping delades stipendier ut till Årets Elsa och Årets William. Stipendierna tilldelas en kvinna och en man som genom sitt ledarskap inom KFUM-rörelsen i Sverige utför ett särskilt bra arbete i verksamheter som riktar sig till tjejer/killar och unga kvinnor/män alt är en inspiration och förebild för de samman. Respektive stipendium innefattar 10 000 kronor.

Årets stipendiater:
Tove Elvin, KFUM Örebro Innebandy – Årets Elsa. Motivering; Tove är en av de informella ledarna som försöker ta sig själv, sina lagkamrater och laget framåt vid varje träning och varje match. Tove har ett psyke av stål och ett hjärta av guld.

Philip Aluko, KFUM Central Basket – Årets William. Motivering; Med fast men varm hand har han coachat lag och genom att vara en förebild skapar han gemenskap som bygger på ömsesidig respekt där unga utvecklas både på plan och vid sidan av.