Att göra Helheten – grundläggande ledarskap och personlig utveckling

Har din förening några som vill bli ledare? Vill ni synliggöra KFUMs bild av ledarskap och ge en introduktion och möjlighet att bli ledare? Då är kursen Williams ett superbra steg! Syftet med kursen ”Grundläggande ledarskap och personlig utveckling – Williams” är att ge deltagaren en introduktion till ledarskap, i synnerhet perspektivet att ledarskap handlar om att förstå och använda sina personliga egenskaper, samt att alla kan bli en ledare.

Kursen kan t.ex. anordnas i form av en studiecirkel, kvälls-workshop eller bakas in som en del av befintlig ledarskapsutbildning inom föreningen eller planeringshelg. Hålls av förening/kår eller KFUM region. ”Grundläggande ledarskap och personlig utveckling – Williams” består av tre videor som är tillgängliga på KFUMs hemsida för Helheten, https://helheten.kfum.se/ och ett antal övningar. Varje video har diskussionsfrågor. För att kalla det en Williams ska man genomföra minst de två första film-passen och ytterligare ett pass med film eller övning.

Du hittar det du behöver för att leda kursen samt allt kursmaterial här: https://helheten.kfum.se/williams/

Har du frågor eller funderingar eller behöver hjälp att komma igång? Hör av dig till Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se

Vill du läsa mer om Helheten? Spana in här: https://helheten.kfum.se/