Välkommen att gå årets roligaste Emma – parallellt med ROM!

Vi har förlängt tiden för anmälan!!

Fördjupningskurs i ledarskap – Emma
Välkommen att gå årets roligaste Emma! Parallellt med ROM17, i anslutning till ROM, kommer KFUM Östgötaregionen att hålla en Emma, öppen för deltagare från hela landet. Det blir den första Emma-utbildningen som går enligt den senaste revideringen av Helheten. Vi kommer såklart också se till att ta vara på att ROM pågår i samma hus, bland annat passar vi på att vara med på lördagens bankettmiddag i Värmekyrkan.

Tid och plats
Vi samlas 18.00 på KFUM Norrköpings kansli fredagen den 20 oktober. Där kommer det serveras mat till självkostnadspris. Kursen avslutas i samband med att ROM avslutas på söndagen 22 oktober vid 15.00. Själva kursen kommer hålla till i samma byggnad som ROM, kolla in vår lyxiga kurslokal här: http://louisdegeer.se/lokal/vingen-1-8/

För vem?
Kursen riktar sig främst till dig som är aktiv ledare i åldern 17-25 år och du bör ha ledarerfarenhet. I mån av plats kan även äldre deltagare ges plats. Du som deltar ska ha gått både George och Williams eller ha gjort dessa online innan vi ses i Norrköping.

Anmälan
Anmälan görs senast 30 september via länken https://rom.kfum.se/anmalan/ Kursen är gratis men du betalar samma som de som deltar i ROM för att täcka kostnader för mat, fikor och kringarrangemang. Boende löser var och en, se ROM-info. Ta kontakt med din förening och/eller region om möjligheten att få ekonomiskt bidrag för att kunna delta!

Ansvariga för kursen
Hanna Petersson, KFUM Norrköping
Lisa Rantatalo, KFUM Umeå och KFUM Norrköping
Alexandra Ringius Hård, KFUM Norrköping och KFUMs Östgötaregion

Frågor
Om du har några frågor hör av dig till regionskonsulent Lisa Larnemark Schultzberg på lisa@ostgotaregionen.se alt. 0738-004910.