Vill din förening möjliggöra för fler unga deltagare på ROM 2017?

Nu vänder vi oss till er föreningar som har en slant över för att stödja unga deltagare från andra KFUM-föreningar att delta på Riksombudsmötet (ROM) 2017.

Att enbart delta på det demokratiska mötet kostar ingenting. Vill man som deltagare däremot ha mat och fika, vara med på de sociala aktiviteterna med mera, är deltagaravgiften 450 kr för deltagare under 26 år och 750 kr för deltagare 26 år och äldre.

Därutöver står varje förening för sina deltagares boende- och resekostnader. För många föreningar är resekostnaderna ett hinder för att delta på ROM, så om er förening har möjlighet att gå in med ekonomiskt stöd så blir det en värdefull insats. Om er förening kan avsätta 5000 kr, kan det finansiera resorna för 5-10 personer till och från Norrköping. Ni avgör själva nivå på bidrag. KFUM Sverige kommer att administrera de bidrag som kommer in, och fördela dem till de föreningar som anmäler ett behov av ekonomiskt stöd.

HUR BIDRAR VI?

Gör en inbetalning till bankgiro 726-9772, märk betalningen ”Ungas resa – ROM2017”, skicka samtidigt ett mail till ingrid.greiby@kfum.se och meddela att insättning gjorts. Skriv ”Ungas resa – ROM2017” i ämnesraden. Alla föreningar som bidrar ”Ungas resa” kommer uppmärksammas på ROM. Vill ni sponsra så önskar vi ert bidrag senast den 1 september 2017 för att hinna administrera medlen.

HUR ANSÖKER VI?

Maila in en kortfattad motivering varför just er förening önskar ett resebidrag till ungas (under 26 år) deltagande, hur många ni önskar bidrag för och kostnaden för resa t o r Norrköping. Ansökningarna behandlas i turordning och behovsnivå så långt det ekonomiska bidraget räcker. Senast den 1 september 2017 behöver vi er ansökan för att hinna behandla den och ge er besked, utbetalning sker efter ROMs genomförande.

VILL NI VETA MER?

Vill ni gå in med ekonomiskt stöd till andra föreningar, eller vill din förening söka resebidrag. vänligen kontakta ingrid.greiby@kfum.se

Visst vill ni bli en av föreningarna som stärker ungas närvaro på Riksombudsmötet 2017!