Möjligheter i KFUM hösten 2017

Osäker på vad du ska göra i höst? Vill du se alla möjligheter som finns för dig i världens störta ungdoms- och kvinnorörelse? Greppa då ditt exemplar av Möjligheter inom KFUM hösten 2017! I denna kan du läsa vilka fantastiska möjligheter det finns för individuella medlemmar och för föreningar/kårer inom KFUM.

Denna gång finns det också möjlighet att lägga in din förenings lokala (och/eller regionala) arrangemang, därför finns det två versioner av foldern att ladda ner och använda. Nedan hittar du en version i wordformat med lokala/regionala arrangemang som din föreningen kan fylla i själva och skriva ut, och en pdf version utan denna möjlighet, beroende på hur du vill använda den. Allt med samma inspirerande innehåll för en KFUM-fylld höst.

Kom ihåg, allt du läser i denna folder, kan du som medlem i en KFUM förening eller kår åka på eller delta i!

Vill du ha några skickade till din förening? Hör då av dig till Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se eller 08-6773011, så skickar hon!

Ladda ner och börja planera din KFUM höst!