Inbjudan till Riksombudsmöte 2017

KFUM Sverige och KFUM Norrköping hälsar er välkomna till Riksombudsmötet i Norrköping 20-22 oktober 2017. Tillsammans planerar vi för ett årsmöte som ska generera glädje och inspiration för framtiden, likväl som kloka beslut för att föra KFUM framåt som en gemensamhållen rörelse.

Det är första Riksombudsmötet efter att sammanslagningen mellan specialförbunden och KFUM Sverige har genomförts. Vi vill att det ska bli en helg som ger möjlighet till möten som ger energi och Vi-känsla inför fortsättningen.

Detta är bara början på den enade svenska KFUM-rörelsens resa. Det är möjligt efter att vi med gemensamma krafter skapat en rörelse. Sedan ROM 2015, även KFUK-KFUMs scoutförbund och KFUK-KFUMs idrottsförbund slagits samman med KFUM Sverige. Sedan tidigare finns verksamheten från KFUK-KFUMs Triangelförbund och KFUK-KFUMs sångarförbund inom KFUM Sverige.

Vi hälsar därför ALLA välkomna till KFUMs mest spännande möte på mycket länge!

Läs mer på:
https://rom.kfum.se/inbjudan-till-riksombudsmote-2017/