Camp Climate på COP 23!

Mellan 5-17 november samlas världens ledare i Bonn, Tyskland, för att följa upp arbetet med klimatförhandlingarna efter Parisavtalet. För att säkerställa att unga människors närvaro och påverkan arrangerar World YMCA CAMP CLIMATE – en mötesplats för unga människor att koordinera sitt påverkansarbete, kapacitetstärka och nätverka under COP mötet.

World YMCA och deras Resource Group on the Enviroment bjuder in KFUMare från hela världen som är intresserade av miljö- och klimatfrågor att delta vid Camp Climate! Det kommer att arrangeras mängder av olika events och deltagarna kommer att interagera med unga aktivister från hela världen, politiker och representanter från det globala civilsamhället och många många fler. World YMCA hoppas på en delegation av 100 unga människor, så kom och var med och påverka du med!

Kostnad:

COP Vecka 1 – 230 euro (incheckning 5 november kl 14.00 – utcheckning 12 november kl 10)

COP Vecka 2 – 200 euro ( incheckning 12 november kl 14.00 – utcheckning 18 november kl 10.00)

COP Vecka 1+2 – 430 euro (incheckning 5 november kl 14.00 – utcheckning 18 november kl 10.00)

Kostnaden täcker:

  • boende
  • frukost
  • kapacitetsstärkande events
  • påverkans koordinerande möjligheter

Anmälan gör du här: http://campclimate.ymca.int/registernow.html

För att komplettera ansökan behöver du ett endorsement letter från KFUM Sverige. Skicka därför en motivering till varför du vill delta till Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se

Innan du skickar in anmälan, läs detta: http://campclimate.ymca.int/uploads/1/3/3/6/13368821/camp_climate__-_non-ymca_booking_conditions.pdf (priserna i denna stämmer ej för KFUMare, då är det priserna ovan som gäller).

 

För detaljer kring Camp Climate, hör av dig till Romulo Dantas, World YMCA romulo@ymca.int

Vill du veta mer? http://campclimate.ymca.int/ och se bifogade filer nedan

Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till Caroline på KFUM Sverige caroline.daly@kfum.se