Dagläger med dans och musikal 26 juni –1 juli i Nacka

Under veckan jobbar vi med Dans, Sång och Scenteknik/övningar. Dans är i grunden koordinerade kroppsrörelse, ofta rytmiska och till musik. Varje rörelse innehar möjligheten att vara en dans. Dans är även ett utmärkt sätt att motionera, eftersom den ger styrka, smidighet, kroppskännedom och ökat blodflöde.

I Scenkonst vågar vi uttrycka oss i både kropp, själ och röst. Använda och agera känslor, finner vi skrattet, sorg, ilska och andra utryck och kan förmedla vår historia så tydligt. Sång, med magstöd och teknik kan vi leka fram en ton av melodi. Högt eller lågt kan vi sjunga tillsammans i stämmor. Viljans kraft och vår medvetenhet kan vi inspireras och låta oss själva hitta leken i rösten och ha jätte kul.
* Mål
Som ledare vill vi uppnå att deltagarna får så roligt som möjligt i deras valda aktivitet. De får leka sig igenom övningar vilket stärker deras självkänsla och med att få prestera, stärks sitt självförtroende. På så vis kommer de att våga ta plats på scen för att sjunga, dansa och spela teater.

För mer information kontakta nackakfum.admin@afum.se.