KFUM Trollhättan har utsetts som arrangör av EM i Handboll

KFUM Trollhättan Handboll har utsetts som lokal arrangör av YMCA Dam- och Herrjunior EM i Handboll 2017. Spelas i Arena Älvhögsborg 7 – 10 september 2017. Det är är ESY, European Sport YMCA och KFUM Sverige som utsett KFUM Trollhättan då föreningen har resurser att genomföra ett sådant arrangemang.

Det beräknas bli ca 10 lag som deltar och förutom ca 15-17 fulltidsmatcher, så ska naturligtvis alla deltagare få uppleva en sightseeing av Trollhättans sevärdheter.

Det kommer oxå att genomföras en ”KFUM Social Kväll”, med en gemensam Kamratmåltid o kul aktiviteter för deltagarna. Denna Sociala kväll är viktigt för att ge möjlighet till ”YMCA Sport Meeting Point”, där möjlighet till socialt umgänge och erfarenhets utbyte är ett mycket viktigt inslag under EM.

Lokalt ser KFUM Trollhättan detta EM som ett mycket bra tillfälle, för alla sina 16 Ungdomslag, att marknadsföra KFUM och en kul turnering att få se Dam- o Herrjunior Handboll i Trollhättan, i lärande syfte, rent handbollsmässigt oxå!