KFUM finansierar tre svenska unga ledare till läger i Belarus!

Välkommen att delta på läger i Ponemontsy och YMCA Belarus i långsamhetens tecken! Ett läger med utomhusvistelse i Ponemontsy utanför Lida i Belarus! Lägret bjuder, förutom en naturupplevelse och möte med andra KFUMre från hela världen, på workshops i matlagning och konst, historia, teater och film.

KFUM Sverige finansierar 3 svenska unga ledares deltagande, så ta chansen och upplev lägerverksamhet i en av våra partnerorganisationer! Det är först till kvar som gäller så anmäl ditt intresse till Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se.

Som deltagare behöver du ha med dig:

tält och sovsäck
ficklampa
oömma kläder för utomhusvistelse
tallrik och bestick
paraply
Är du och din förening intresserade av att åka? Hör av dig till Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se. Har du praktiska frågor, kontakta YMCA Belarus; razam.fest@gmail.com

Du kan ju också spana in hemsidan; http://razamfest.by/ Det är svårt att förstå om man inte talar språket, men bilderna ger dig lite koll på området och omgivningen.