YMCA Europe Eastern Platform Camp Conference

YMCA Europe arrangerar med stöd av YMCA USA i år Camp Conference, alltså en lägergårdskonferens i Belarus! Målet med konferensen är att stärka lägergårdsverksamhet bland de rörelser inom östra Europa som har eller vill starta lägerverksamhet.

Konferensen arrangeras 30 km utanför Minsk (Belarus) på en anläggning som heter Druzhba, med sportanläggning och nära skog och vattendrag.

Syftet med konferensen är att utbyta erfarenheter, få ny kunskap kring allt som har med lägerverksamhet att göra, utveckla strategier i lägerverksamheternas programutveckling samt diskutera praktiska utmaningar och framgångar. Att bygga partnerskap och arbeta med ledarskapsutveckling och motivation är också syftet med konferensen.

Deltagaravgift 90 Euro, då ingår:

Deltagande på konferensen
Mat under hela konferensen (med start från lunch den 11 maj)
Transport till och från konferensanläggningen (som ligger lite utanför Minsk) från central tåg/buss station.
Boende i enkla rum för två personer med egen dusch och toalett (glöm inte att ta med handduk!)
KFUM Sverige subventionerar deltagande så att fler kan åka! Är du sugen på att delta eller planerar din föreningen att skicka en delegation? Hör av dig till Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se eller 08-6773011.

Inbjudan med mer information hittar du Invitation to the Camp Conference of YE Eastern Platform