Vem blir Årets Eldsjäl 2016?

De 20 finalisterna är utsedda – och den 9 mars riktas strålkastarna mot dem på Berns salonger i Stockholm. Det är dags för Eldsjälsgalan då hjältarna från Sveriges föreningsliv ska prisas. Var med och utse vinnarna!

Cirka 3000 nomineringar har strömmat in till Folkspel under 2016 då svenska folket har nominerat
eldsjälar från föreningslivet. De nominerade är en fantastisk skara. Lagledare, kassörer,
klubbens allt-i-allo, visionärer. Unga som gamla. Vissa har nästan på egen hand byggt upp en
verksamhet som de driver – andra jobbar mer i bakgrunden i sin förening. Av alla nominerade
har en jury utsett fyra finalister för varje kategori – dessa kategorier är Integration, Hälsa, Kamratskap, Ledare och Öppen. De totalt 20 finalisterna är alla garanterade ett personligt stipendium på 10 000 kronor, men på Eldsjälsgalan väntar fler priser. På åretseldsjäl.se kan du läsa mer om var och en av finalisterna. Det är även här du röstar. Röstningen på går fram till siste februari.