Sommarjobba på Kilsbergsgården

Under några intensiva sommarmånader erbjuder KFUM Örebro lägerverksamhet får många hundratals barn. På Kilsbergsgården utanför Örebro bedrivs kolloverksamhet för barn i åldern 8-12 år. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa minnen för livet!

Vi har platser för dig som är minst 20 år och vill jobba som kolloledare eller kock. Läs mer i informationen nedan och ansök via formuläret. Det går bra att bifoga CV och personligt brev i ansökningsformuläret. Vi ser fram emot din ansökan!

Om kollot
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand. På kollo får hundratals barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. 82 Örebrobarn i åldern 8-12 år är där i perioder om två veckor och vi har fyra stycken barnperioder. 20 stycken av ledarna är med barnen, tre stycken lagar mat i köket, en är föreståndare och en är biträdande föreståndare. Man arbetar två barnperioder vilket är 33 dygn. På kollo har vi ett eget kök där all mat lagas: frukost, lunch, mellanmål och middag.

Kolloledare:
Vi söker dig som är över 20 år, positiv och har lätt för att få kontakt med barn och övriga ledare. Du ska vara positiv och kunna bjuda på dig själv.

Du behöver kunna något av följande saker:
•Spela gitarr och sjunga
•Friluftsliv
•Båt- seglings- och sjövana
•Lekar och pyssla
•Sjukvårdsutbildning

Kökspersonal:
Här söker vi dig som är över 20 år och har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv, flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp.

Arvode, mat och logi:
20 000:- för 33 dygn. Man är ledig 1 dygn/var 5:e påbörjat dygn. Eftersom man är på plats dygnet runt ingår alla måltider och logi.

Arbetsperioder är:
Barnperiod 1 och 2: 15 juni – 17 juli
Barnperiod 3 och 4: 18 juli – 19 aug
Man är ledig 1 dygn/var 5:e påbörjat dygn.

Ansökan: Sista ansökningsdag 2017-03-01 Vi tar emot ansökan via formuläret nedan.

Frågor?
Ring KFUM Örebros kansli 019-6110498

Mer info
https://orebro.framtidenjustnu.se/information-och-ansokan-sommarjobb-minst-20-ar-kilsbergsgarden/