Möjligheter inom KFUM 2017

Då är den ÄNTLIGEN här, 2017 års första Möjligheter inom KFUM folder för våren 2017! I denna kan du läsa vilka fantastiska möjligheter det finns för individuella medlemmar och för föreningar/kårer inom KFUM.

Denna gång finns det också möjlighet att lägga in din förenings lokala (och/eller regionala) arrangemang, därför finns det två versioner av foldern att ladda ner och använda. Nedan hittar du en version i wordformat med lokala/regionala arrangemang som din föreningen kan fylla i själva och skriva ut, och en pdf version utan denna möjlighet, beroende på hur du vill använda den. Allt med samma inspirerande innehåll för en KFUM fylld vår.

Kom ihåg, allt du läser i denna folder, kan du som medlem i en KFUM förening eller kår åka på eller delta i!

Vill du ha några skickade till din förening? Hör då av dig till Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se eller 08-6773011, så skickar hon!

Ladda ner och börja planera din KFUM vår!

Möjligheter 2017 med lokala och regionala arrangemang_vers2

Möjligheter 2017_vers2